nu pot iesi din depresie

•  
    • 120 mesaje
    6 Mar 2007, 18:30
    0 0
    .. nu stiu ce sa mai fac, vreau sa-mi revin, dar nu sunt in stare sa ma adun.. imi vine sa plang aproape continuu, si la servici chiar nu imi permit sa am o stare instabila.. nu ma pot bucura de nimic, de fapt nu gasesc nici o bucurie in nimic, ma gandesc adesea la moarte, dar stiu ca de fapt nu vreau sa mor... stiu ca sunt persoane cu probleme de mii de ori mai grave ca ale mele, dar tot nu pot sa ma gandesc ca sunt norocoasa in comparatie cu ei... ma simt singura, desi am prietenii si familia aproape... nu pot sa-mi revin nicum dupa nenorocitul asta de divort, desi au trecut cateva luni de atunci si o perioada am fost obisnuita cu ideea si psihicul meu era destul de bine.. acum m-am cufundat din nou in depresie si vreau doar sa ies din starea asta si sa ma bucur de primavara... daca ar exista pastile care sa sterga amintirile dureroase le-as lua intr-o secunda
  •  
    • 886 mesaje
    6 Mar 2007, 20:51
    0 0
    Nu exista pastile care sa iti stearga memoriile, insa exista psihologi care te pot ajuta cu adevarat sa treci peste aceasta perioada. ia in calcul si aceasta posibilitate!
  •  
    • 195 mesaje
    6 Mar 2007, 21:16
    0 0
    paula...ai privat...hai sa vorbim putin...
  •  
    • 81 mesaje
    6 Mar 2007, 22:58
    0 0
    daca te pot ajuta cumva,te poti baza pe mine! chiar si cu cateva cuvinte!...
  •  
    • 231 mesaje
    7 Mar 2007, 09:42
    0 0
    Paula,ai niste blocaje energetice, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un preot duhovnic, daca ai, daca nu sa-ti gasesti sa te spovedesti, sa-ti ia povara din spate!!!Apoi te poate regla un reflexoterapeut bun si cu o gandire pozitiva vei reusi sa iesi din starea asta.Trebuia sa vezi intotdeauna partea buna a lucrurilor, sa ierti, sa stergi ce a fost urat,ca altfel imbolnavesti si inimioara si dai peste cap tot organismul!!!Iti doresc multa liniste, pace interioara si putere sa treci peste tot ce e greu.
  •  
    • 120 mesaje
    7 Mar 2007, 10:37
    0 0
    lovely_angel nu reusesc sa-ti trimit mesaj privat, spune ca acest utilizator nu exista, dar te rog sa-mi dai detalii.
    Oricum, am decis azi-dimineata sa ma lupt cu aceste stari, si sa-mi iau viata in maini, m-am saturat de durere, sper doar sa gasesc puterea de a nu ma mai lasa coplesita de suferinta. Chiar nu ma mai plac eu pe mine in starea aceasta de vegetatie si de plans de mila. Daca mai sunt persoane care au reusit sa depasesca o mare deceptie, si sa-si invinga demonii astept sugestii pt batalie. Si va multumesc evelor pt raspunsurile voastre
  •  
    • 218 mesaje
    8 Mar 2007, 01:05
    0 0
    daca esti in bucuresti apucate de tao!o sa vezi rezultatele!
  •  
    • 195 mesaje
    8 Mar 2007, 09:27
    0 0
    paula da-mi un id de mess sa vorbim.cred ca este cel mai bine asa in orice caz daca vrei sa ma adaugi adresa mea este so_amazing21.mesajele nu poti trimite pe privat deoarece dupa nickul meu nu adaugi @eva.ro vorbim numai bine pana atunci
  •  
    • 71 mesaje
    8 Mar 2007, 11:47
    0 0
    LA MULTI ANI, FRUMOASA FEMEIE !!!
    Azi de 8 martie sa ai parte de fericire si de o zi superba!
    Iesi in oras, zambeste si cumparati o floare!
    Nu plange ca sa terminat ( divortul ), ci bucurate ca s-a petrecut !!!
    Daca era asa bun, adica sa merite sa plangi acum dupa el, nu s-ar fi ajuns la divort!
    Cine te face sa plangi,nu te mai poate face fericita.
    Toate cele bune.....pusiiiiic
  •  
    • 2487 mesaje
    8 Mar 2007, 15:37
    0 0
    Paula cea mai simpla forma de terapie este o lista cu 10 obiceuri urite, fapte dezastruase ale fostului la care adaugi la sfirsit un mare ,"de aceea am divortat,ca sa imi fie mai bine fara tine".Apoi treci la atac, coafura noua, o vopsea daca trebuie, o haina sexi si capul sus, dupa primul compliment ai sa te simti uimitor de bine.Si treci pe o dieta plina de legume si salate proaspete,o data cu depurificarea organismului noul val de vitamine te va face sa te simti mai bine,multa sanatate si capul sus.
  •  
    • 3528 mesaje
    8 Mar 2007, 16:15
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 750 mesaje
    8 Mar 2007, 16:16
    0 0
    pe mine ma tine starea asta de 3 sapt...acum incep sa mi mai revin...
    cel mai trist e ca nu mai gasesc bucurie in nimik...nu mi doresc nimik...nu vreau nimik...asta ma termina...
    nici macar o pereche de pantofi
    si pastile exista "sedatif" se dau fara reteta...la mine au dat rezultate si fara a crea somnolenta
    dak vrei putem vorbi
  •  
    • 120 mesaje
    8 Mar 2007, 16:23
    0 0
    de multe ori sunt constienta ca e mai bine ca am divortat, pt ca mai devreme sau mai tarziu tot aici am fi ajuns... acum doua zile mi-a demonstrat din nou ca e un om in care nu se poate avea incredere, si ca nu s-ar fi schimbat niciodata. Astazi sunt intr-o stare mai buna... dar fiind 8 martie ma gandesc tot timpul: ah, acum un an pe vremea asta... mai ales ca era o perioada fericita... Dumnezeu stie cum s-a putut da totul peste cap in doar cateva luni. Si e asa de frumos afara, aerul acesta de primavara te imbie la iubire.. dar iubirea tb sa mai astepte, sper ca nu se va lasa asteptata prea multa vreme.
    Lovely_angel, visatoarea care te invita pe mess sunt eu.. o sa intelegi cand imi vezi id-ul.
  •  
    • 120 mesaje
    8 Mar 2007, 16:37
    0 0
    xtine_bm, te inteleg perfect... e groznic sa ajungi in starea aceea in care nu-ti doresti absolut nimic, decat sa fii lasata in pace... eu zaceam doar in pat si ma uitam in gol si plangeam.. acum cateva saptamani nu eram in stare nici macar sa port o conversatie cu cineva, pur si simplu ma podidea plansul din orice prostie, iar la servici eram dezastru.. acum sunt mai bine, si ma bucur ca munca pe care o fac incepe sa-mi dea satisfactii, nu fac cine stie ce, lucrez cu publicul intr-o institutie publica, dar pt ca sunt tanara, inca nu am fost uzata de sistem si am rabdare cu cel din fata mea, si e atat de bine cand cineva iti multumeste ca l-ai ajutat si ca ai fost amabil cu el.. pt ca fiind vorba de sistemul sanitar ai de-a face numai cu oameni necajiti, si e ingozitor prin cate trec acesti oameni.. te fac sa te simti de-a dreptul penibil pt ca te plangi de viata ta.
    xtine_bm, macar de curiozitate spune-mi te rog de acela pastile, desi am o reticenta cand vine vb de medicamente
  •  
    • 1620 mesaje
    8 Mar 2007, 23:08
    0 0
    Paula, poate ca abia acum incepe perioada de doliu dupa relatia pe care ai avut-o. Eu zic sa o iei ca pe ceva normal, care trebuie trait si consumat inainte de a trece mai departe.
    Sa te tzii vesela cand esti de fapt daramata este un mod artificial de a baga o gramada de durere, ciuda, dezamagire "sub presh".
  •  
    • 5 mesaje
    9 Feb 2008, 00:38
    0 0
    nu e un bun sfat un sport mai dur,mai ales ca se gandeste la moarte