probleme cu memoria
-
6 Apr 2017, 18:030 0
Buna ziua. Am inceput sa am probleme de memorie o data cu intrarea in perioada de menopauza. Cu trecerea timpului, este normal sa apara aceste lucruri, insa eu am doar 48 de ani. M-am speriat la inceput. Uitam numele persoanelor pe care le intalneam zilnic, lucrurile pe care le aveam de facut, unde imi puneam cheile sau unde parcam masina. In urma unei vizite la medicul de familie, mi-a recomandat Megahyll de la Hyllan. Acest medicament contine acizi grasi de tip DHA si EPA, care se regasesc in proportie de 97% in totalul acizilor grasi din creier. Am citit ca DHA si EPA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a unei vederi normale. Il folosesc de aproximativ jumatate de an, iar memoria mea a inceput sa isi revina considerabil!
-
18 Apr 2017, 17:49Hmm, nu este medicament, este un supliment natural si se numeste revitalum mind. De asemenea contine acizi grasi si este foarte bun in problemele sustinute de tine mai sus. De asemenea il recomand
-
30 Apr 2017, 20:15Din cele citite contine si lecitina, un ingredient foarte cautat pentru porblemele memoriei. Ingredientele suplimentului sunt naturale.