stimulare ovariana
-
0 0Buna fetelor,
De 2 luni fac un tratament pentru inducerea ovulatiei intrucat incerc sa raman insarcinata si nu reusesc....
Ati facut astfel de tratamente si mai ales ati reusit cu astfel de tratamente??...... -
Am facut o luna numai duphaston iar acum sunt la a doua luna de tratament cu clostibegyt si duphaston. Tie ti-a spus care ar fi problema?? De cat timp incerci sa ramani? Eu din iunie anul trecut am renuntat la anticonceptionale si nu am ramas pana acum. Ai incredere in tratamentul asta?
Si incaceva...mie mi s-a prescris tratamentul dar nu am facut eco sa vada ce foliculi am si etc.--habar nu am de treburile astea... -
Eu incercam de mai bine de 1 an. Eu am ramas acum 6-7 ani, dar nu l-am putut tine, eram in alta conjunctura. Si m-a pus sa fac analize de unde a reiesit ca am o insuficienta ovariana si trebe stimulare. Dar, ca orice stimulare de face cu monitorizare, altfel te poti alege cu chisturi si alte dereglari. Daca nu te cheama medicul schimba-l, ceva nu e in ordine cu el.
-
Am 25...si eu am mai avut o sarcina dar am intrerupt pentru ca nu era o conjunctura favorabila si am ramas chiar foarte foarte usor.Acum nu stiu ce s-a intamplat, m-am asteptat sa raman din prima. Cu medicul e cam naspa pentru ca m-am mutat recent in iasi si crede-ma ca foarte greu gasesti ceva de calitate aici. Oricum toata analiza s-a rezumat la un control gineco clasic in urma caruia a dedus ca as avea un ovar pozitionat eronat si drept urmare mi-a dat tratamentul asta......ooofffffffffff,mi-e cam frica sa nu ma aleg cu ceva chisturi...
-
Ada, vorbeam cu Tea si in general despre medici care te pun de ex. sa faci histersalpingografie....repede sa vada daca ai trompele libere, dar nu stiu ca nu se vad daca sunt si permeabile.De aceea il apreciez pe dr. Tutunaru, este cam singurul care nu procedeaza asa...plus ca stie exact dupa ce ramai, ce tratament de sustinere a sarcinii sa-ti dea.Nu prea am gasit pe forum mamicute care se plang ca au pierdut sarcina sau au probleme, ca oricat ar fi de ocupat, dr.T, le raspunde la tel.Eu nu sunt pacienta lui, deocamdata, dar sper sa fiu si sa ma ajute si pe mine...Cred ca sunt si alti medici buni, eu nu am gasit inca unul!!!Va pup.
-
Mersi mult pentru raspunsuri in primul rand. Da, sunt convinsa ca exista o gramada de medici buni printre care si acest domn Tutunaru insa eu stau in iasi si imi este putin cam greu sa ma programez in Bucuresti. Oricum, aici am fost prima data la un medic care mi-a spus ca sunt infertila din motive astrale si cand i-am spus ca eu am ramas o data nu stia ce sa mai balbaie si acum merg la o tipa care mi-a prescris tratamentul asta ptr inducerea ovulatiei dar fara monitorizare fara absolut nimic. Chiar ieri am sunat-o pentru ca simteam o presiune puternica in ovare si mi-a spus sa stau linistita k sunt reactii adverse ale Clostibegyt. Din cate am citit pe net si am aflat de la cunoscuti in timpul acestor tratamente ti se masoara foliculi etc insa pe mine nici macar la un eco nu m-a chemat.
Sunt de-a dreptul disperata, iar am inceput sa intreb in stanga si in dreapta. Chiar nu stiu ce se poate intampla. Nu am avut in viata mea chisturi sau infectii de nici un fel,absolut nimic. -
Da, in preajma ovulatiei ai dureri ca se maresc foliculii si asta se intampla. De aceea se face monitorizare, este posibil ca acesti foliculi sa nu se sparga singurei si sa trebuiasca ajutor, de obiccei se da Pregnyl una sau 2 injectii, DAR NUMAI de CATRE MEDIC. Te rog eu fugi si fa o monitorizare, asta nu-i tratament de gripa, poti ramane cu chisturi si nu-ti doresc asa ceva.