ENDOCRINOLOG BUN
-
5 0Buna.V-as ruga sa-mi recomandati si mie un endocrinolog bun.Sunt din Bucuresti.Va multumesc anticipat.Si astept urgent raspunsul vostru.
-
Isomat...este un topic mai in spate. Se numeste CLUBUL TIROIDA. Acolo vei gasi si un punct de contact din Bucuresti. Eu am o doctorita la Spit. Militar si nu stiu daca poti sa intrii acolo. Doctorita se numeste Topalidis Pinelopi. Este o tipa deosebita si un bun profesionist. Daca poti....sanatate.
Uite, ti l-am scos la suprafata. poate te ajuta cu ceva. -
draga cecs,poti sa-mi dai detalii despre Doctorul Marinescu?unde il pot gasi?am citit tot topicul si am vazut ca sab2006 merge la dansul,dar nu stiu unde sa dau de ea.poate ma poti ajuta.iti multumesc foarte mult.stiu,ca tu mergi la militari ..si mi-ai spus ,ca daca pot intra acolo,la ce te-ai referit?
-
isomat, ma refeream la faptul, ca...de obicei acolo intra numai cei care sunt in armata sau lucreaza in armata. Si da, eu lucrez in armata. Dar...cred ca poti sa-i spui medicului de familie al tau, sa-ti dea o trimitere catre spit. militar, catre doc. Topalidis. Asa, zic eu se poate.
Din pacate nu o stiu pe saab si...nu stiu nici care este dr. Marinescu. Eu nu-l stiu decat pe cel de la spit. Giulesti, care este ginecolog.
Dar...sper ca fetele de la clubul tiroida, sa-ti dea mai multe detalii.
Daca te mai pot ajuta...spune-mi si voi incerca.
Scuze ca ti-am raspuns cam tarziu. pupici si multa sanatate.
-
Am nr. de telefon de la cabinetul dr. Marinescu, la unul din ele stiu ca are si sotia cabinet si este un foarte bun endocrinolog.Stiu ca d-na lucreaza si la Parhon, dar mai simplu, suni si faci o programare....sper sa reusesti la acest nr. de tel:0212243127-cabinetul din str. Zorileanu 44, aveau program luni si joi, intre 16-19.Daca nu se poate, intreaba macar la acest nr. de tel,trebuie sa stie, ca doar e sotia dansului.Eu asa stiu ca aveau impreuna cabinetele...dar...sa-mi zici daca ai reusit.Sanatate!!!
-
draga cecs,iti multumesc mult pentru raspunsurile tale prompte.eu azi am programare la clinica anais ,la d-na doctor conferentiar simona fica,este si sefa de la endocrinologie de la parhon.sper sa fie ok,oricum voi mai dori si parerea unui alt endocrinolog,ca sa fiu sigura,asa cred ca este cel mai bine.te pup si iti doresc multa sanatate.
-
PENTRU ISOMAT_ISOMAT
Salut!
Eu nu merg la doctorita marinescu, cu toate ca am auzit ca este foarte buna, si in primul rand om.
Eu merg la Profesorul Dumitrache, de 12 ani.Personal sunt foarte multumita de efectele tratamentelor lui; merg din trei in trei luni la control, sau chiar mai rar...
Doar daca apare vreo neregula merg la des.
Crede-ma, m-am tratat la diferiti medici; de cand merg la dansul nu mai am probleme cu calciu, magneziu....si asta, fara sa inghit mereu vitamine, minerale....
Sanatate iti doresc, si sa ne tii la curent. -
Dragele mele eve,va multumesc pentru raspunsurile voastre si pentru ca mi-ati fost alaturi.Azi ,am fost la d-na doctor Fica,a fost ok,este tare draguta si vestea cea mare este ca nu am nimic in comparatie cu alte eve,care sunt destul de bolnavioare,dupa cate am citit si imi pare foarte rau,dar sunt convinsa vor reusi sa depasesca momentele grele.Va doresc din suflet multa sanatate si mai ales puterea de a merge mai departe .
-
Draga Extravaganza,
mananc cat mai sanatos posibil. Adica, multe fructe, legume, carne alba sau rosie (cat mai putin porc).
Pentru magneziu: STRUGURI,mere, banane, caise uscate, nuci, soia si lapte de soia, seminte de floarea-soarelui, tarate, varza, mazare, broccoli...
Pentru calciu: lapte si branzeturi.
Sanatate multa iti doresc. -
isomat, eu nu iau Yasmin, iau Logest. Au numai un hormon sau doi si nu am voie cu mai multi hormoni. Dar, tot asa este un topic pe aici despre Yasmin.
sab2006, tu mananci astea, dar unele dintre ele au IOD si asta nu ai voie. Mie, doc. mi-a zis sa ma feresc de ele. si nu i-au nici medicamente care contin IOD.