anticonceptionale si ceai de marar????

•  
    • 12 mesaje
    5 Mar 2007, 10:42
    0 0
    hey!! buna, evelor! am si eu o intrebare...dak iau anticonceptionale si in acelasi timp beau ceai de marar are ceva? nu de alta...mi-e doar sa nu ia din efectul anticonceptionalelor. nush..zic si eu..intreb!! ceaiul il beau mai mult pt fermitatea sanilor, nu neaparat pt marire (oricum nu m-ar deranja sa se mai si mareasca!). deci ..ce parere aveti despre anticonceptionale si ceaiul sau tinctura de marar, administrate simultan? pls ...help!
  •  
    • 844 mesaje
    5 Mar 2007, 13:15
    0 0
    eu nu indic combinatrea celor doua.....si eu am facut la fel si pe moment nu am avut nici un simptom dupa cateva luni au incaput sa ma doara sanii!
    Oricum nu este de la anticonceptionale...iau de 5 ani ....cu pauze...contol la medic...nu le-am schimbat....de la altceva nu are ce sa fie!

iar partea cea mai naspa....sanii nu cresc...pe moment devin asa un pic grei si gata.....
    Iar acum consider ca nu se merita...prin ce spaime am trecut(trec) cu durerile de san...nu stiu daca ma intelegi!!!
    daca totusi insisti sa iei tinctura de marar...renunta la antibebe...ca sa fii cu sufletul inpacat!
  •  
    • 369 mesaje
    5 Mar 2007, 14:05
    0 0
    Cel mai bine este sa te uiti pe propectul anticonceptionalelor si sa vezi ce contrindicatii are.Sau sa intrebi ginecologul. Eu nu cred sa fie vreo problema.
    Pe mine altceva ma intereseaza....chiar da fermitate sanilor? Cum se consuma?
  •  
    • 844 mesaje
    5 Mar 2007, 14:33
    0 0
    cum sa nu fie ...anticonceptionalele cotin estrogen de sinteza iar mararul...lemnul-dulce..etc aduc un aport de fitoestrogen natural.
    Administrarea acestor plante este contraindicata atunci cand se urmeaza in paralel un tratament cu estrogeni din medicamente de sinteza, cand exista deja boli cum ar fi: chistul ovarian, fibromul uterin, nodulii mamari, cancerul cu diferite localizari.
    Mare atentie!!...mezionez ca...daca nu incercam nu stiam!
  •  
    • 12 mesaje
    5 Mar 2007, 15:08
    0 0
    morena_style...eu am tot baut ceai de marar si sa stii k mie mi se pare k are efect.in plus, ceaiul de marar este f sanatos. este recomandat si in diete, asta in cazul in care ai vrea sa mai dai jos.nu am probleme cu greutatea, dar de vreun an am prins bunul obicei (zic eu..) sa beau f multe ceaiuri pe zi (in general ceai de lamaie, dar si sunatoare, tei..etc).aproape k nu ma mai ating de apa.si am observat k am si slabit in felul asta! aaa..si referitor la anticonceptionale..nu am inceput inca sa iau..ma gandeam sa incep sa iau de luna asta.am auzit k YASMIN sunt f bune.voi ce-mi recomandati?
  •  
    • 401 mesaje
    6 Mar 2007, 10:06
    0 0
    Eu iti recomanda sa mergi la doctor. Nu lua anticonceptionale dupa ureche! Nu conteaza ce e bun ptr Vasilica sau Lenuta .. pentru tine poate nu e bun. Asa ca fuguta la ginecolog ...
  •  
    • 9 mesaje
    6 Mar 2007, 11:51
    0 0
    babygirl,june are dreptate si te sfatuiesc la felu-te la un ginecolog sa-ti recomande anticonceptionalele.si mie mi-a fost asa oarecum sa ma duc la ginecolog,dar acum am ginecoloaga mea,e o doamna suuuper de treaba si ma tot duc asa la controale pt orice eventualitate.nu strik si pe deasupra poti sa afli tot ce vrei tu despre ce e bine si nu.asa k:fugi la gine,numai sta p gand!!!!si nu lua nimic fara sa ai acordul unui medic k nu poti sa stii ce poti sa mai patesti dupa aia,dintr o prostie!pup p toate evele
  •  
    • 9 mesaje
    6 Mar 2007, 11:56
    0 0
    si fetelor,chiar e bun ceaiul de marar pt sani?apropo si eu iau antibebe,cum le zicea cineva,oricum o sa ma interesez si eu dak e bine sau nu cu ceaiul asta si antibebele,pt k eu iau de cateva luni bune diane35 si stiu k sunt puternice,da' acuma eu stiu,bineinteles tot la recomandarea medicului ginecolog!o sa ma interesez sau cel mai bine dak imi dati voi un sfat,k dor sunteti prietenele mele!!!!va pupicesc
  •  
    • 218 mesaje
    8 Mar 2007, 01:11
    0 0
    nu va jucati cu mararul!voi va jucati cu propria sanatate?poate faceti un exces de estrogeni de nu-l mai puteti stapani!