menstruatie maronie si putina

•  
    • 9 mesaje
    5 Mar 2007, 09:43
    0 0
    Neatza fetelor,

Sunt foarte speriata. Cu zece zile inaintea de aparitia menstruatiei din luna trecuta (feb) am avut 5 zile niste scurgeri maronii, fara miros, fara dureri, foarte putin cantitativ, fara mancarimi. Acum am, cu intarziere, menstruatie sub forma unor scurgeri tot maronii, ca acelea de la inceputul sau sfarsitul menstruatiei. In ianuarie am avut menstra pe 23, iar acum mi-a venit pe 03 martie, deci la aproape 40 de zile. Am facut si un test de sarcina si e ok. Nu am nici un simptom de greata, durere, mancarime sau altceva. Nu am nici macar semnele care sa prevesteasca menstra (durerile de sani, in special). Ma ingrijoreaza faptul ca menstra nu este ca de obicei, adica cu scurgeri mai abundente si rosii. Este sub forma unor scurgeri maronii. Oare de ce? Voi ce parere aveti? Voi merge la un control, dar spre sf saptamanii.
    Astept sfaturile voastre
  •  
    • 9 mesaje
    5 Mar 2007, 13:32
    1 1
    se poate sa fie fibrom)?
  •  
    • 9 mesaje
    5 Mar 2007, 22:11
    0 0
    Fetelor, nu stie nici una din voi ce ar putea fi cu aceasta scurgere maronie?
  •  
    • 231 mesaje
    5 Mar 2007, 22:42
    0 0
    Ar pute fi o dereglare hormonala, mai ales ca nu vin nici musafirii, dar trebuie sa faci o ecografie vaginala si un consult,sa nu fie o sarcina "ascunsa"...o multime de cazuri in care testul de sarcina iese negativ, ca-i prea mic Hcg, hormonul de sarcina.Asa ca vezi la medic!!!Sanatate si Doamne ajuta!!!Sa ne spui cum a fost pana la urma....
  •  
    • 9 mesaje
    7 Mar 2007, 21:45
    0 0
    Buna seasra, fetelor

Am facut controlul ginecologic si totul e ok. Acele scurgeri erau din cauza unor dereglari hormonale.
    Multumesc pentru raspuns. Va pup
    PS. Nu ocoliti vizita la medic
  •  
    • 218 mesaje
    8 Mar 2007, 00:57
    0 0
    o alegere buna!