Va rog din suflet ajutati-ma!!!
-
0 0Buna Fetelor,ma numesc Alina,am 22 ani, sunt din Buc.si de ceva vreme ma confrunt cu o problema si nu mai stiu ce sa fac.Acum 5 luni am descoperit ca am o rana pe colul uterin.In urma analizelor a reiesit ca am si o infectie.Mi-am tratat si infectia si m-am si cauterizat.Am fost la 2 luni la control si totul era OK,insa reaparuse o scurgere si mi-a dat un ovul de Lorexim cred.Problema este ca sotul meu a descoperit acum ca are prostatita cronica iar noi nu ne-am protejat tot timpul si imi este teama sa nu trebuiasca iar sa ma cauterizez.Voi ce stiti axceasta boala se poate transmite, ce urmari are?Din cate am aflat nu se trateaza prea usor.Va rog sa imi dati cateva sfaturi si mai ales daca stiti o cale naturista pt.aceasta boala.Va multumesc din suflet.
-
Draga Alina,e foarte bine ca te-ai cauterizat,o rana pe uter necauterizata "aduna" toate infectiile posibile .Daca din analize ti-a mai iesit ca ai o alta infectie,aceasta trebuie tratata dupa sfatul medicului tau curant si daca este vorba despre una transmisibila,trebuie sa faca tratament si sotul tau,altfel la primul contact sexual o iei de la capat cu infectia.Cit despre prostatita sotului tau,ai grija,aceasta este o inflamatie acuta sau cronica a prostatei,care apare cel mai frecvent din cauza blenoragiei(gonoreei),adica a infectarii cu un microb patogen(diplococ).Asa ca ai mare grija!trebuie sa va tratati amindoi impotriva gonoreei,iar sotul tau sa-ti ramina fidel daca vrea sa aiba o sotioara sanatoasa!!!S-ar putea ca sotul tau sa se fi infectat inca dinainte de relatia cu tine si sa nu-si fi facut analize(stii cum sint barbatii,se feresc de spitale ca dracul de tamiie),ori gonoreea netratata se cronicizeaza si e mai greu de tratat.