Arsura post epilat cu ceara
-
20 Mar 2017, 21:020 0Buna seara! M am epilat cu ceara iar in partea posterioara a gambei am insistat de vreo 3 ori si acum am o minunata arsura- cred ca de grad 2 , am spalat imediat cu apa rece si dupa 24 ore am aplicat oximed, am folosit si plasturi speciali cu hidrogel, a trecut o saptamana s-a mai ameliorat, dar asi dori sa grabesc vindecarea, am nevoie de picioare frumoase in ucrand, cam 2 saptamani- ce as putea sa fac, am dezinfectat cu apa oxigenata si folosesc dermazin- am eliminat oximed- ca a trecut o saptamana! MULTUMESC
-
21 Mar 2017, 08:45Daca s-a cicatrizat foloseste doar dermazin si lasa pielea libera daca stai acasa. Daca pielea e violacee sa stii ca se reface destul de greu si isi recapata culoarea cam peste un an. Poate totusi arsura n-a fost de gradul 2, si atunci recuperarea e mai rapida. Arsura de gradul 2 se caracterizeaza prin aparitia de flictene (basici) pline cu un lichid clar.
-
21 Mar 2017, 21:09Ce-i drept nu au fost flictene -am zis ca e de 2 ca s-a dus bine epidermul , aspectul e imbunatatit- mi-e greu cu statul acasa caci merg la facultate zilnic - si nu nu e rosu violaceu- e un roz mai deschis cat de cat