help!lipsa de calciu recidiveaza ...

•  
    • 340 mesaje
    4 Mar 2007, 01:44
    0 0
    de vreo 6 ani nu pot scapa de o lipsa de calciu ... iau calciu lactic ca mi l-a recomandat o asistenta ca a fi cel mai bun si fixator pe nume vigantoletten... alte solutii aveti? sunt dispusa sa incerc orice...
  •  
    • 25 mesaje
    4 Mar 2007, 09:54
    0 0
    in afara de calciu lactic ar trebui sa iei calciu si din alimentatie altfel recidiveaza;probabil ca tu nu il pastrezi in organism il pierzi cand ti-e frig,cald,stres,efort fizic,cure de slabire,la ciclu;nu depasi insa 1000mg./zi si incearca sa maninci lapte ,brinza ,iaurt etc.fixatorul al e bun am luat si eu;mai vb.
  •  
    • 340 mesaje
    4 Mar 2007, 13:37
    0 0
    sa stii ca mananc branza si iaurt si beau lapte de soia cu calciu...cred ca pt ca mereu sunt intr-o cura de slabit si in sesiuni ma stresez rau tot recidiveaza... e o explicatie buna! desi sa combat stresul e destul de greu... multumesc mult!
  •  
    • 1166 mesaje
    4 Mar 2007, 16:55
    0 0
    eu am luat cred ca vreo 10 ani calciu in toate formele si nu sa pus nicaieri..decat in rinichi si am facut pietre..am fost intr-un tarziu la un medic homeopat si mi-a dat Osteocynesine, e un calciu din alge marine..sau asa ceva..mi-a garantat ca se pune numai unde trebuie
  •  
    • 340 mesaje
    5 Mar 2007, 02:33
    0 0
    o sa intreb si eu docorul meu daca stie ceva de acel produs... sper sa dea rezultate! si eu am avut nicp la rinichi si am scapat destul de greu de ei ... nu mai vreau sa ajung inca o data acolo! multumesc mult!
  •  
    • 218 mesaje
    9 Mar 2007, 01:43
    0 0
    calciul sintetic determina piatra la rinichi,calciul natural nu.asociati la calciul care il luati si vitamina D caci probabil de asta nu se mentine Ca mai mult timp.organismul foloseste minerale,vitamine,aminoacizi,acizi grasi nesaturati pentru intretinerea organismului.periodic este bine sa le aducem in organism,chiar daca nu avem simptome majore.e suficienta oboseala ca alarma.
  •  
    • 218 mesaje
    9 Mar 2007, 01:44
    0 0
    du-te la o farmacie naturista si cere un produs care are Ca si vitamina D in compozitie.de asemenea poti lua Ca impreuna cu ulei din ficat de cod,tot de la farmacie.ficatul de cod are in compozitie vitamina D si acizi grasi nesaturati.
  •  
    • 15 mesaje
    13 Mar 2007, 19:33
    0 0
    As avea si eu o intrebare la voi, fetelor, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
    Am observat ca de la o vreme ametesc destul de des. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar s-a intamplat mai mereu cand ma aflam intr-un mediu plin de fum de tigara si neaerisit. Iar ameteala s-a soldat si cu cazaturi destul de uarte. Mi-am paradit umarul stang de vreo doua ori pana acum. Sa fie de la o lipsa de calciu? Sau de la altceva? Voi ce credeti.
  •  
    • 218 mesaje
    13 Mar 2007, 22:51
    0 0
    dialora,depinde!poate sa fie si de la calciu.dar,daca toate lesinurile au aparut numai in mediu cu fum seamana mai mult cu o oxigenare deficitara a creierului.