help!lipsa de calciu recidiveaza ...
-
0 0de vreo 6 ani nu pot scapa de o lipsa de calciu ... iau calciu lactic ca mi l-a recomandat o asistenta ca a fi cel mai bun si fixator pe nume vigantoletten... alte solutii aveti? sunt dispusa sa incerc orice...
-
in afara de calciu lactic ar trebui sa iei calciu si din alimentatie altfel recidiveaza;probabil ca tu nu il pastrezi in organism il pierzi cand ti-e frig,cald,stres,efort fizic,cure de slabire,la ciclu;nu depasi insa 1000mg./zi si incearca sa maninci lapte ,brinza ,iaurt etc.fixatorul al e bun am luat si eu;mai vb.
-
calciul sintetic determina piatra la rinichi,calciul natural nu.asociati la calciul care il luati si vitamina D caci probabil de asta nu se mentine Ca mai mult timp.organismul foloseste minerale,vitamine,aminoacizi,acizi grasi nesaturati pentru intretinerea organismului.periodic este bine sa le aducem in organism,chiar daca nu avem simptome majore.e suficienta oboseala ca alarma.
-
As avea si eu o intrebare la voi, fetelor, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Am observat ca de la o vreme ametesc destul de des. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar s-a intamplat mai mereu cand ma aflam intr-un mediu plin de fum de tigara si neaerisit. Iar ameteala s-a soldat si cu cazaturi destul de uarte. Mi-am paradit umarul stang de vreo doua ori pana acum. Sa fie de la o lipsa de calciu? Sau de la altceva? Voi ce credeti.