Albire acasă cu iWhite2instant în numai 5 zile

•  
    • 1 mesaje
    16 Mar 2017, 16:26
    0 0
    Am fost norocoasa sa pot testa kitul de albire al dintilor iWhite2instant, pus la dispozitie de echipa de la Buzzstore. 
    O sa va descriu in cateva experienta avuta cu aceste produse.
    Kitul contine o pasta de dinti de 75ml, o apa de gura de 500ml si o cutie cu 10 benzi (gutiere) de albire adintilor.
    Pasta de dinti are un gust incredibil, dulceag zic eu, curatand in profunyime dintii; in plus contine micro+cristale ce restaureaza smaltul dintilor si PAP care previne aparitia petelor pe acestia.
    De departe apa de gura este cea mai "gustoasa" din tot ce am incercat pana la ora asta.  Nu am simtit arsura deoarece nu contine alcool, plus ca mai are si particule blue covarine si hetametafosfat care previn aparitia placii bacteriene.
    Referitor la benzile de albire, pot sa spun ca sunt multumita, dar consider ca exista loc de imbunatatire al acestora, in primul rand la dimensiunea lor (sa acopere toti dintii).
    Ca si  mod de folosire ele sunt usor de utilizat, ele folosindu-se pe dintii curati timp de 20 de minute(se pot lasa si un timp mai indelungat). Dupa ce le indepartati, clatiti usor gura pentru a nu ramane gel pe dinti.
    Mi-a placut acest kit , in primul rand pentru ca pot sa ma bucur de rezultate in confortul casei mele, fara a ma deplasa in cabinete stomatologice specializate si fara a investii o caruta de bani in tratament.
    Asadar dragilor cu siguranta stim ca un zambet frumos ne da o stare de bine, o incredere de sine, nu ezitati sa va procurati si voi kitul #iWhite2instant pe care il gasiti in orice farmacie Sensiblu.