virus hepatic b

•  
    • 89 mesaje
    3 Mar 2007, 19:45
    0 0
    prietenul meu e purtator de virus hepatic b. nu s-a manifestat pana acum, dar am inteles ca se poate lua destul de usor. exista vreo posibilitate naturista de a se vindeca? mi-e teama sa nu il iau si eu, am inteles ca e destul de urata boala asta.
  •  
    • 2794 mesaje
    3 Mar 2007, 22:01
    0 0
    Nu stiu cite sanse sint sa nu mai fie purtator de virus, dar stiu ca tu il poti lua prin contact sexual daca nu te protejezi.
  •  
    • 1022 mesaje
    3 Mar 2007, 22:35
    0 0
    nu exista tratament naturist pentru virusul B.trebuie sa faca tratament de specialitate, sa vada cat de afectat este ficatul, se poate negativa cu tratament cu interferon.
  •  
    • 8403 mesaje
    3 Mar 2007, 23:32
    0 0
    prezervativ obligatoriu!
  •  
    • 100 mesaje
    4 Mar 2007, 01:32
    0 0
    tremula fugi repede la farmacie sa faci vaccinul.daca il faci vei fi protejata.e in 3 doza,prima,a doua dupa 2 luni si a 3 dupa 4.
    in primul rand daca faci vaccinul e ok.
    trebuie sa aflii daca prietenul are hepatita cronica sau acuta.daca e cronica stiu ca sunt slabe sanse sa o iei depinde si ce fel de virus are(salbatec).deci fa vaccinul.urgent!
  •  
    M15
    • 2 mesaje
    4 Mar 2007, 10:59
    0 0
    vaccinurile nu sunt foarte sigure pot provoca dereglari ale sistemului imunitar, vaccinurile nu sunt sterile ele mai contin diferiti virusi si chiar pot produce boala pe care incearca sa o previna.

www.rense.com/general68/gayex.htm
  •  
    • 89 mesaje
    4 Mar 2007, 11:31
    0 0
    oo..pare destul de serioasa treaba. eu am aflat dupa ce ne-am sarutat, nu i-am prea dat atentie, dar cautand pe internet informatii, mi-am dat seama ca nu e chiar de glumit. el are chestia asta de cand era foarte mic si face un tratament, dar nu stiu de ce il face, ca nu ii trece. deci sa nu fac vaccin totusi, ca poate ma aleg cu alte chestii, si mai nasoale..e delicat, as vrea sa nu mai aiba virusul asta, mi-a spus ca nu poate avea nici copii din cauza asta, e risc mare de transmitere mai departe
  •  
    • 100 mesaje
    4 Mar 2007, 20:41
    0 0
    nu asculta prostiile lui m15 tremula.hai ca ma enervez acum.fa vaccinul mai fato asculta ce zic.si in al 2 rand ai spus ceva de copil.din "90 a iesit un vaccin si noului nascut imediat de la nastere i se administreaza vaccinul si e ok.era problema cu copilul daca il nasteai tu si erai infectata,atunci se punea problema.nu mai asculta pe unul si pe altu.consultate cu un ,medic si o sa vezi ca primul lucru care tre sa faci e vaccinul.
  •  
    • 89 mesaje
    4 Mar 2007, 21:12
    0 0
    anaconda, mersi mult o sa vorbesc cu un medic, sa fiu sigura..ma gandeam asa la viitor, desi noi nu suntem de asa mult timp impreuna..insa e bine sa stii la ce sa te astepti.
  •  
    • 378 mesaje
    8 Mar 2007, 21:15
    0 0
    Intai trebuie sa-ti faci analizele, sa vezi daca nu il ai deja, iar in rest..sa te protejezi. Treaba cu vaccinul.... e relativa. Si eu stiu ca nu e foarte sigur.
    Oricum, ia-ti gandul ca ar exista tratamente naturiste pt asa ceva, pt ca tratamentul pt acest virus, ca si pt restul tipurilor (in afara de tip A, cea mai usoara forma de hepatita) sunt scumpe si de durata, poate chiar pe viata !