#iWHITE2INSTANT ; #BUZZStore IWhite - Sensiblu Romania!!! rezul

•  
    • 2 mesaje
    10 Mar 2017, 16:21
    30 0
    In primul rand vreau sa mulțumesc pentru ca am avut onoarea sa fiu aleasa de a testa produse pentru #albireadintilor si anume : pasta de dinti #iWHITE2 #INSTANT , apa de gura #iWHITE2 #INSTANT si benzi umplute cu un gel activ de albire. Nu am crezut in efectele rapide dar in urma celor 5 zile de folosire a acestor produse sunt incantata de rezultate , am o dantura mult mai sănătoasa , o fortifierea evidenta, smalțul de asemenea s-a observat o îmbunătățire ,petele de la cafea s-au redus vizibil . In fiecare zi am folosit pasta de dinti de doua ori dimineața si seara, dupa care am folosit benzile cu gel timp de 20 de minute pentru a acționa sa aiba efect garantat dupa care clătire cu apa de gura pe care trebuie macar 30 de secunde sa o menții in cavitatea bucala pentru a preveni formarea plăcii dentare, pentru a evita creșterea bacteriilor din gura . #BUZZStore sunt mulțumită de rezultate in urma testării kitului de #albireprofesionala a dinților #iWHITE2INSTANT zâmbesc fara rețineri , sunt mândra , o dantura sănătoasa , o respirație proaspăta , le recomand cu incredere, nu am avut nicio sensibilitate pe toata perioada testării !! Mulțumesc #BUZZStore si IWhite - Sensiblu Romania!!!
  •  
    • 1 mesaje
    10 Mar 2017, 16:25
    0 0
    super, produse excelente si rezultate foarte bune !
  •  
    • 1 mesaje
    10 Mar 2017, 16:27
    0 0
    felicitari pentru rezultatele rapide !
  •  
    • 1 mesaje
    10 Mar 2017, 16:30
    0 0
    Ma bucur sa aud ca produsele au fost eficiente . O sa incerc si eu !! Este foarte important sa avem grija de noi si mai ales zambetul
  •  
    • 1 mesaje
    10 Mar 2017, 16:37
    1 0
    Bravo , foarte bune produsele , sigure si rezultate pe masura !
  •  
    • 11 mesaje
    10 Mar 2017, 17:05
    0 1
    produse minunate,sa te bucuri de ele!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Mar 2017, 17:09
    0 1
    si eu le folosesc si sunt multumit de produse,isi fa cefectul imediat!
  •  
    • 2 mesaje
    10 Mar 2017, 17:24
    0 0
    Vreau sa modific La abetina si la adorin ...din gresala am apasat aiurea
  •  
    • 2 mesaje
    10 Mar 2017, 17:28
    1 0
    abetina said:produse minunate,sa te bucuri de ele!

Produse super as vrea sa le incerc si eu !

•  
    • 2 mesaje
    11 Mar 2017, 06:50
    0 0
    Felicitari,sa-ti fie de folos si sper ca vei fi multumita!