cum se cicatrizeaza mai repede o rana?

•  
    • 47 mesaje
    3 Mar 2007, 15:44
    0 0
    Am facut o batatura cat tot calcaiul si dupa o zi in care am fost pe drumuri seara cand m-am uitat la picior am vazut ca s-a spart batatura. Acum am o rana de toata frumusetea la calcai si nu pot sa merg ca ma doare. Am fost la doctor si mi-a dat o trimitere la chirurgie sa imi curete locul pt luni. Pana atunci a zis sa imi dau cu rivanol. Totusi ce sa fac sa se vindece mai repede si sa pot merge?
  •  
    • 1225 mesaje
    3 Mar 2007, 16:05
    0 0
    Eu pt rani, arsuri, iritatii, etc folosesc un unguent de la produse naturiste- Proposalv. E foarte eficient, contine propolis, care actioneaza si ca dezinfectant si cicatrizant.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mar 2007, 22:02
    0 0
    eu folosesc pt cicatrizarea si vindecarea ranilor mai repede gel de aloe vera,sunt foarte multumita,in 3-4 zile am si uitat ca am avut vreo rana
  •  
    • 47 mesaje
    3 Mar 2007, 22:31
    1 0
    O sa incerc si crema si gelul de aloe doar doar o sa scap mai repede.
  •  
    • 4411 mesaje
    4 Mar 2007, 01:33
    0 1
    Baneocinul este f bun si ieftin..asa am scapat si eu de o batatura,in 2-3 zile era vindecarata.
  •  
    • 83 mesaje
    5 Mar 2007, 14:38
    0 0
    Baneocinul nu e decat o combinatie de antibiotice, nu cicatrizeaza nimic. Mergi mai bine pe produsele pe baza de propolis (si uleiuri volatile).
  •  
    • 47 mesaje
    5 Mar 2007, 15:52
    0 0
    Bun! Deci am fost la chirurgie si ambii doctori erau in concediu. Dupa 2 ore de asteptare apare si asistenta. Aia in loc sa imi curetze rana si sa faca ce trebuie imi zice mie ca sa ma duc acasa si sa imi tin piciorul in apa calda apoi sa tai cu forfecutza pielea moarta. Pai faceam asta ...dar eu am asteptat sa ajung la chirurgie si sa faca ei ce au de facut. Am niste nervi. Am asteptat 2 ore degeaba .... Mi-a zis sa imi dau cu o crema Nuopreol...
  •  
    • 8 mesaje
    5 Mar 2007, 18:25
    0 0
    DUPA CE AI DEZINFECTAT LOCUL CU SAPUN SI ALCOOL SANITAR SUNT CELE MAI SIGURE TR. SA UNGI LOCUL CU CREMA DE NALBA MARE O GASESTI LA PLAFAR NU VEI DA GRES
    ESTE CHIAR MAI BUNA DECAT CREMA CU PROPOLIS SI CEA DE GALBENELE
  •  
    • 83 mesaje
    7 Mar 2007, 12:40
    0 0
    vezi ca neopreolul e un corticosteroid, mai degraba favorizeaza infectiile in zona respectiva decat sa ajute la cicatrizare,
    o crema pe baza de propolis, aplicata cu o spatula dezinfectata in prealabil sau cu mainile f curate face mult mai bine.