#buzziwhite2instant & BuzzStore & iWhite2instant
-
14 0-am testat 1x tratament de albire iWhite2instant cu 10 benzi cu gel gata de folosire,destinat folosirii acasa,cate 20 minute pe zi pentru a obtine dinti mai albi si mai stralucitori.Dupa cinci zile de folosire rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare,
-pasta de dinti iWhite2instant cu gust mentolat curata si racoreste cavitatea bucala in mod placut,
-apa de gura este placuta la gust si imi simt gura foarte curata si igienizata!
Multumesc mult BUZZStore,multumesc mult IWhite - Sensiblu Romania! #buzziwhite2instant -
abetina said:-am testat 1x tratament de albire iWhite2instant cu 10 benzi cu gel gata de folosire,destinat folosirii acasa,cate 20 minute pe zi pentru a obtine dinti mai albi si mai stralucitori.Dupa cinci zile de folosire rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare,
-pasta de dinti iWhite2instant cu gust mentolat curata si racoreste cavitatea bucala in mod placut,
-apa de gura este placuta la gust si imi simt gura foarte curata si igienizata!
Multumesc mult BUZZStore,multumesc mult IWhite - Sensiblu Romania! #buzziwhite2instantFoarte Interesant! Merita folosit iWhite2instant!
-
Am testat kit-ul de Buzz IWhite2 Instant ce continea 1 tratament de albire, 1 pasta de dinti si 1 apa de gura. Foarte multumita de rezultate, dintii nu s-au albit cu 8 nuante, s-au albit doar cu 2 dar cred ca este suficient si si-a facut treaba corespunzator. Kit-ul pentru albire nu contine peroxid de hidrogen, substanta care poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dintilor si gingiilor.
Carmen Oprea #buzziwhite2instant