vulvo-vaginita
-
0 0Cred ca am vulvo-vaginita,scurgeri ciudate nu am,dar ma mananca in ultimul hal!Am incercat spalaturi cu tantum rosa,dar nu am observat nici o ameliorare.Ce sa fac?M-as duce la doctor,dar nu pot iesi nici pana la paine ca innebunesc de mancarime.Va rog,da-ti-mi un sfat
-
hy...eu am fost diag.cu vulvovaginita acu`2 ani...m-am dus la doctor din alte cauze decat care zici tu,adica mancarimi...nu aveam deloc mancarimi,aveam niste dureri si ciclu ma tinea multtt-o sapt in care curgea 'ca la robinet'
..si mi-a zis ca am vulvovaginita! mi-a dat un tratament,l-am urmat si a fost ok atunci..deci,s-ar putea sa nu ai vulvovaginita.. eu as inclina mai mult sper...o ciuperca..
asta cred eu...daca ai asa mancarimi...
cel mai bine e sa mergi cat mai repede la doctor!!lasa frica si rusinea acasa (asa e prima data)si mergi..cu cat mergi mai repede cu atat mai bine,urmezi un tratament si nu scapi de probleme...
bafta!!!si scrie-ne daca mergi sau ce faci..pupici -
Nu pot sa ma duc la medic...nu suport chiloti sau pantaloni pe mine.Stau de aseara in halat,altceva nu pot pune pe mine.Macar sa mai scap un pic de mancarimi ca sa pot iesi afara din casa.Nu mi-e rusine de doctor,imi dau seama ca un ginecolog a vazut tot felul de chestii si ca nu sunt prima cu probleme d-astea.Of...e groaznic!
-
Nu cred ca e vulvo vaginita pentru ca tocmai am terminat un tratament cu antibiotice.Am citit pe net ca in vagin exista si bacterii rele si bacterii bune...eh,si eu cu antibioticele alea am distrus si bacteriile bune.Asta pare a fi singura explicatie pt ca scurgeri nu am,doar mancarimi,si nici vreo boala cu transmitere sexuala.Mi-am facut bai de sezut cu bicarbonat de sodiu si o sa ma dau cu clotrimazol unguent.Daca imi trece pana maine,ma duc la doctor
-
Am avut candida de nenumarate ori insa niciodata simptomele nu au fost atat de accentuate cum spui tu..mancarimile acelea nu sunt in ordine..nici eu nu cred ca e candida..dar nici n am habar sa ti spun ce ar fi.Roaga pe cineva sa ceara la farmacie un medicament sa amelioreze mancarimile si mergi la medic..
-
am citit undeva pe net ca mancarimile astea apar de la spalaturile vaginale . daca ai facut tartamnet cu ovule...cred ca de acolo a inceput totul.ca tine am patit si eu...nici nu terminasem bine tratamentul ca mi-au si aparut mancarimile.fara scurgeri...m-am dat cu clotrimazol si nu mai am nik dar mancarimile mele nu erau insuportabile.tot pe net am citit ca trec singure dupa vreo saptamana, cand se reface fllora bacteriana...totusi, pentru linistea ta duta si al doctor
-
Nu este vulvo-vaginita ce ai tu.Einfectie cu trichomonas,si dupa cum descrii lucrurile este luat extern nu prin contact sexual.Ai folosit o toaleta o baie ,un dus public,acum e foarte rezistent trichomonasul si-n mediu exterior.Esuficient daca ai atins cu mina ,prosopul,un perete si apoi te-ai sters .Asa ca fuga la dr,lama si trat
-
mie nu-mi vien sa cred ca stai asa acasa si nu ai fost pana acum la medic.
Pai ok cum ai spus citez"te mananca rau" insa suporti 30 de minute in taxi si stii ca seara iti e mai bine.
si apoi cum poti sa iti dai intr-o zona atat de senisbila, mai ales ca ai probleme cu tot felul de alifii si chestii care ar putea sa-ti faca si mai rau.
Si apoi va vaitati ca faceti tot felul de chestii nasoale la 30 de ani.
TRECI LA DOCTOR!!!!!!