usturimi la urinare

•  
    • 1 mesaje
    2 Mar 2007, 09:52
    0 0
    Am usturimi de 1 an de zile am facut tratament ptr trichomonas, cistita acum cineva de pe un alt forum mi-a spua ca dupa tratamentul trichomomas deoarece am facut si spalaturi intravaginale cu ceai de pelin am facut o candidoza am luat 2 ovule Lomexin iar dupa doua zile de Lomexin ovule mi-a spus ca iau 7 zile Flucoric de 50 mg si sa ma ung pe zona genitala cu Lomexin crema. Spuneti-mi daca e bine. Va rogggg!!!!!!
  •  
    • 32 mesaje
    2 Mar 2007, 13:30
    0 0
    Eu cred ca cel mai bine este sa mergi cat mai repede la medic, dar decizia iti apartine.....este sanatatea ta. Succes!
  •  
    • 293 mesaje
    2 Mar 2007, 13:35
    0 0
    cel mai bine ar fi sa te duci la medic,numai pleca urechea la ce iti spun altii,mai ales ca e vorba de sanatatea ta,multa bafta
  •  
    • 123 mesaje
    2 Mar 2007, 20:22
    0 0
    Dute la ginecolog,Doamne fereste ce se poate intampla...
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Mar 2007, 20:49
    0 0
    bey, nu mai speriati fata...
    candidoza nu e o belea asa de mare.

dar da, trebuie tratata corespunzator si la timp, altfel se poate croniciza, devenind dificil de tratat si cu urmari triste de tot (sterilitate).

mache, avand in vedere trichomonasul pentru care zici ca tocmai ai facut tratament si apoi simtomele astea care seamana cu candidoza (dar nu poti sti sigur), ar fi tare bine pentru tine sa te duci la ginecolog, pentru o analiza care sa evidentieze clar despre ce e vorba si pentru a ti se putea indica tratamentul corect.

nu prea e de amanat.