mastodynon

•  
    • 4 mesaje
    1 Mar 2007, 18:03
    0 0
    trebuia sa urmez un tratament de 3 luni cu mastoynon si mi s-a spus in farmacii ca nu se mai importa si ca trebuie sa intreb medicul de un inlocuitor?
    Stie cineva ceva despre acest inlucuitor?
  •  
    • 153 mesaje
    1 Mar 2007, 18:40
    0 0
    nu este adevarat ca nu se mai importa. eu am facut tratament cu mastodynon de la inceputul anului, dar l-am intrerupt acum o lunapentru ca am aflat ca sunt insarcinata. dar la fel pateam si eu cand ma duceam sa caut la farmacii, imi spuneau ca nu se mai importa, dar ginecologul a insistat sa mai caut si in alte parti, ceea ce am facut. si am gasit mai pe urma la alte farmacii. asa ca sfatul meu este sa mai cauti si daca trebuie sa bati toate farmaciile din oras. sunt convinsa ca ai sa gasesti. sanatate
  •  
    • 153 mesaje
    1 Mar 2007, 18:41
    0 0
    eu sunt din Cluj in caz ca te ajuta cu ceva si pot sa-ti dau numele unor farmacii unde gasesti aici. nu stiu de unde esti
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Mar 2007, 19:15
    0 0
    hm... nu plange dupa mastodynon. mi-e mi-a facut mai mult rau decat bine: dupa mai putin de o luna de tratament, chisturile de la sani mi se marisera si ma dureau mult mai mult decat inainte. atat de teribila era inflamatia, incat aveam senzatia ca imi coc sanii si o sa plezneasca. am oprit tratamentul si am schimbat medicul. scurt pe doi.

n-am mai auzit ca alte eve sa fi avut reactii asemanatoare la tratamentul cu mastodynon, dar nici pe vreuna care sa se fi facut bine cu ajutorul lui.

asa ca... probabil ca nu degeaba nu se mai importa.
  •  
    • 6 mesaje
    1 Mar 2007, 21:55
    0 0
    Eu urmez un tratament cu Mastodynon si m-am lovit de aceeasi problema.Poti incerca si la plafar , e un tratament pe baza de plante . Efectele nu au fost la mine cele asteptate. Dupa aproape trei luni simt dureri mai mari, iar nodulii sunt si ei mai mari . Succes!