Infertilitatea

•  
    • 71 mesaje
    1 Mar 2007, 13:07
    0 0
    Am 29 de ani, ciclul la 28 de zile, am luat anticonceptionale o mare perioada de timp......7 ani......Nu am avut nici o sarcina, nici un avort, nici o boala ginecologica, iar spermograma sotului este buna. De 2 ani nu mai folosesc anticonceptionale, si nici o alta protectie.....dar degeaba, nu am ramas insarcinate. S-ar putea sa nu am progesteron fiindca am luat anticonceptionale prea mult timp? Sau ce analize credeti Evelor ca trebuie sa fac??
  •  
    • 3528 mesaje
    1 Mar 2007, 13:10
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 725 mesaje
    1 Mar 2007, 14:25
    0 0
    Fuguta la doctor, la analize hormonale.Nu pierde timpul.
  •  
    • 293 mesaje
    1 Mar 2007, 16:36
    0 0
    si eu am aceeasi problema, nu pot ramane insarcinata.am fost la destui medici(cica sunt ok),naiba stie.am fost si la sovata dar unde nu am fost,nu raman si pace.cica mai este si de la dumnezeu(un medic mi-a spus asta)
  •  
    • 71 mesaje
    2 Mar 2007, 12:09
    0 0
    Multumesc pt raspuns.......medicul ginecolog trebuie sa imi scrie trimitere pt analizele hormonale?
  •  
    • 3528 mesaje
    2 Mar 2007, 12:53
    0 0
  •  
    • 2 mesaje
    2 Mar 2007, 14:13
    0 0
    du-te la medic, i-ti va da o serie de analize hormonale de facut, eu am 30 de ani si ma chinui de 4 ani sa raman insarcinata. doctorii spun ca nu am nimic nici eu nici sotul, in final ne-am hotarat sa facem vitro. succes!
  •  
    • 2 mesaje
    2 Mar 2007, 14:17
    0 0
    si eu am aceeasi problema ca si tine, am fost si eu la sovata, am facut si o inseminare artificiala si ... nimic, dar cum zici tu ... exista si un D-zeu! sa ai parte de copii!!!
  •  
    • 293 mesaje
    2 Mar 2007, 14:19
    0 0
    rosalinda ai fost la sovata si tu?cand?
  •  
    • 3528 mesaje
    2 Mar 2007, 14:25
    0 0
  •  
    • 71 mesaje
    5 Mar 2007, 11:01
    0 0
    Ceau, si multumesc pt sfaturi
    Da Monic29, spermograma sotului este buna....mai ramane sa merg eu la un gineco.
    Rosalindac, te rog, cat costa o insamantare in vitro??
    Miaoli, te rog, pt ce sunt baile de la Sovata??.... mai exact.....
    Va pusiii
  •  
    • 293 mesaje
    5 Mar 2007, 11:05
    0 0
    sovata este o statiune recunoscuta in tratarea afectiunilor ginecologice si in tratarea reumatismului.
  •  
    • 3528 mesaje
    5 Mar 2007, 11:11
    0 0
  •  
    • 293 mesaje
    5 Mar 2007, 11:14
    0 0
    cumnata mea nu s-a dus degeaba,in schimb eu da
  •  
    • 463 mesaje
    5 Mar 2007, 14:10
    0 0
    Buna fetelor!
    V-am citit postarile si m-am hotarat sa va scriu si povestea mea...
    Se pare ca avem aceeasi prolema...Am 29 ani si pana acum n-am ramas niciodata insarcinata. Nu am luat anticonceptionale niciodata, m-am ferit prin alte metode. Vazand ca nu rama insarcinata m-am dus la medic care, dupa un consult si un eco mi-a spus ca am uter retrovers si raman mai greu insarcinata. Sa merg acasa si....sa astept...Dupa inca o perioada de asteptare am consultat un alt medic care mi-a spus ca am ovare polichistice si de aceea nu raman. Mi-a dat tratament, dupa tratament am fost iar la consultatie, mi-a spus ca-i ok, sa merg linistita acasa si sa astept...iar...Dupa inca o perioada in care nu s-a intamplat nimic am mers la alt medic care se pare ca e foarte bun.
    El mi-a spus ca sunt mai multi pasi de urmat...
    1. spermograma sotului- a iesit buna
    2. histerosalpingografia - vad ca nici una dintre voi nu a mentionat analiza asta si este foarte importanta. In urma ei se stabileste daca sunt sau nu obturate trompele uterine, fapt care poate duce la infertilitate. Eu am facut analiza si trompele nu le am obturate in schimb...nu sunt drepte cum ar fi trebuit...sunt valurite...Din aceasta cauza raman foarte foarte greu insarcinata iar daca se intampla sa raman sunt 99,9 % sanse sa fac extrauterina. Va trebui sa fac tratament, medicul mi-a spus ca sunt sanse mari sa se rezolve problema.
    Al trei-lea pas ar fi fost urmarirea ovulatiei...dar se pare ca nu mai este nevoie de asta...

Deci fetelor...aveti grija peste ce medici dati!
    Apropos! Uterul meu este in pozitie perfect noarmala, nicidecum retrovers cum mi-a spus primul medic dar...ce sa-i faci...nu toti stiu sa interpreteze un ecograf...

Daca este vre-una dintre voi interesata despre histerosalpingografie sunt bucuroasa sa va raspund.

Pupici si multa bafta la bebei!
  •  
    • 3528 mesaje
    5 Mar 2007, 14:59
    0 0
  •  
    • 71 mesaje
    5 Mar 2007, 15:15
    0 0
    claudia_dobrin -- histerosalpingografie....Scrie-mi te rog detalii.......Multumesc
    monic29--------laparoscopie------La fel, te rog scrie-mi detalii.....Merci
    Pupicii multiiiiiii
  •  
    • 3528 mesaje
    5 Mar 2007, 15:41
    0 0
  •  
    • 463 mesaje
    5 Mar 2007, 15:46
    0 0
    http://www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=histerosalpingografie

http://www.helpnet.ro/?id=93
  •  
    • 463 mesaje
    5 Mar 2007, 15:50
    0 0
    Am vrut doar sa ajut Monica...
    Eu am facut histero si nu mi s-a parut deloc o barbarie! Totul depinde de medic. Inainte sa o fac am citit foarte mult pe net despre asta si eram foarte speriata Crede-ma ca nu a fost nici pe departe atat de dureros asa cum citisem...
    Si...nu vad legatura...laparoscopia este una, histero este alta...