Pacient sau client pentru medici in Rom?

•  
    • 6 mesaje
    1 Mar 2007, 11:20
    0 0
    Am mers la Medsana si am avut impresia ca femeile sunt tratate pe banda.Am mers doar pt ca dr. Virgil Ancar mi-a fost recomandat ca ar fi f bun. Pentru ei suntem doar clienti, care trebuie sa cumparam cat mai multe servicii. Ca pacienti cand vom fi tratati domnilor? O intrebare valabila pentru toti medicii, indiferent de statutul lor: liber profesionisti, cu cabinete individuale particulare sau angajati ai unor clinici de renume.
  •  
    • 744 mesaje
    1 Mar 2007, 11:53
    0 0
    vom fi tratati si ca pacienti....dar in alta tara.
  •  
    • 844 mesaje
    1 Mar 2007, 12:36
    0 0
    poate peste 10 ani cad termina facultatea primii medici care au intrat in UE!!
  •  
    • 357 mesaje
    1 Mar 2007, 17:03
    0 0
    nu am avut prea multe suferinte, totusi am mai fost prin dri. daca nici la clinicile particulare nu te trateaza cu respect si intelegere...e chiar grav. totusi am observat ca daca le pui intrebari pertinente si vad ca nici tu nu esti pe langa subiect, te privesc altfel si-ti dau altfel atentie. eu le zic clar, de la inceput, ca am mai citit cate ceva despre boala respectiva si cred ca din curiozitate stau si asculta. in spitale insa...e jale. la consultatii sunt atat de multi pacienti incat efectiv te consulta din mers, cu inca doi pacienti in cabinet si in acelasi timp dr vorbeste si cu asistenta. sistemul sanitar e la pamant, iar noi suntem obligati sa platim sume imense ptr asig de sanatate. ptr cine isi permite e o solutie sa-si faca asig privata sau sa-si faca abonamente la clinici particulare. pacat ca s-a ajuns la indiferenta asta!
  •  
    • 218 mesaje
    1 Mar 2007, 22:51
    0 0
    cred ca in toate meseriile sunt persoane care trateaza oamenii cu indiferenta si chiar jalnic....nu numai in sistem sanitar!
  •  
    • 85 mesaje
    2 Mar 2007, 01:07
    0 0
    Mai mult decat clienti, pacientii sunt tratati ca niste animale....Nimeni nu ma va convinge de contrariu...baietelul prietenei mele de 2 ani a murit abandonat pe patul unui spital, plin de gandaci, igrasie.....
  •  
    • 8403 mesaje
    2 Mar 2007, 01:44
    0 0
    am fost un copil care in primii ani a crescut mai mult prin spitale.apoi, am prins eu insami meseria in domeniu.

mai exista totusi astazi si medici care mai intai de toate raman oameni-acestia se respecta prea mult pentru a deveni comercianti, au ceea ce se numeste onoare-adevaratii medici ii veti gasi abia in trecut.

in acele vremuri erau si respect, si disciplina,dar mai ales....era si profesionalism si pasiune.

toata aparatura si toate analizele atat de sofisticate de astazi..nu pot inlocui inteligenta, cultura si umanismul acelor medici de atunci.