crize o data pe luna

•  
    • 25 mesaje
    8 Sep 2003, 09:41
    0 0
    Dragi membre ale clubului, ma adresez voua cu gandul ca poate undeva exista un leac pentru soacra mea. Este o femeie de exceptie, locuiesc cu ea in casa, ne intelegem de minune. Este o gospodina desavarsita, nu sta o clipa locului, dar uneori, cam o data pe luna, acuza dureri groaznice de cap, in asa hal incat nici nu poate vorbi sau sta in picioare. Atunci varsa tot cea are in stomac, sau chiar daca nu a mancat nimic. Ea spune ca este din cauza fierii sau a tensiunii. Oricum, doctorul i-a prescris Tertensiv, pentru tensiune. Durerile insa apar invariabil, la fel de atroce. In dimineata aceasta, de exemplu, nici nu s-a putut ridica din pat. Spune ca o doare "calota" si arata cu mana in partea de sus a capului si este atat de ametita incat abia poate vorbi. La ecografie i s-a spus ca nu are nimic la fiere, nici calculi, nici mal. Ce sa fie atunci? Eu n-am vazut in viata mea o femeie care sa sufere atat in clipele acestea groaznice. Sa fie o durere de cap ata de puternica? Va rog, dati-mi un sfat, vreau cu adevarat sa o ajut.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Sep 2003, 12:37
    0 0
    Parerea mea este ca ar trebui sa faca o tomografie.Aceasta se poate face in spital.
  •  
    • 25 mesaje
    8 Sep 2003, 15:16
    0 0
    Dragelor, nu este vorba de migrene, la cap nu are absolut nimic. Altceva cauzeaza durerile. Ele sunt efectul. Iar de menopauza nici nu vorbim. Are aproape 60 de ani.
  •  
    • 104 mesaje
    16 Sep 2003, 21:40
    0 0
    S-ar putea sa fie vorba de o nevralgie de trigemen. Mergi si la un neurolog.