biorezonanta

•  
    • 392 mesaje
    28 Feb 2007, 10:56
    0 0
    Fetelor, ati facut test cu biorezonanta? Sau cineva cunoscut voua?
    E o metoda moderna de diagnosticare sau o forma evoluata de promovare a unor produse?
    Eu cunosc pe cineva care a facut testul si acum este in tratament. Este multumita si mi-a recomandat si mie sa il fac, dar am unele dubii si as vrea sa aflu si alte pareri.
  •  
    • 4487 mesaje
    28 Feb 2007, 11:11
    0 0
    titilina, eu l-am facut, dar m-a dezamagit testul. Nu a fost concludent si nu mi-a spus de tot ceea ce sufar, plus ca m-a pus pe o pista gresita. Deci...parerea mea, este ca una din metode este sa-si promoveze produsele, care nu sunt deloc ieftine. Ci dimpotriva.
    Si a mai fost subiectul asta, dar asteapta sa vezi si ce mai spun si alte persoane. Eu nu-ti spun sa nu te duci. Du-te si vezi cum ti se pare. Ca nu esti obligata sa platesti medicamentele sau sa le iei atunci. Multa sanatate.
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 11:27
    0 0
    pentru biorezonanta se fac cursuri de specialitate cu profesorul Nelson.daca medicul respectiv are cursul atunci stie cum sa utilizeze si aparatul,daca nu imi pare rau pentru pacient.de asemenea,cecs sa nu te astepti ca la biorezonanta sa iti puna un diagnostic.acolo se determina disfunctiile organismului si iti va spune cauza bolilor.conteaza si produsele folosite cat de concentrate sunt.conteaza si daca s-au luat corect,minim 3 luni.fiind produse naturiste se iau cu 2 litri lichid pe zi pentru a se putea absorbi;altfel degeaba sunt luate.
  •  
    • 415 mesaje
    28 Feb 2007, 11:27
    0 0
    Eu am fost in Buc la un centru vis-a-vis de Manastirea Casin.
    Cu toate ca in reclama(centrul are un si un site) spun ca scaneaza tot organismul,de la inceput te intreaba pe tine cam de ce suferi si ce boli ai si se uita numai unde se pare ca ai probleme ,in rest considerand ca esti sanatos tun.
    Cred ca daca ar scana intreg organismul unui pacient de la A la Z ar pierde f mult timp cu un pacient si ar pierde banii ,nu ar fi rentabili.Ce conteaza sanatatea omului ? Bani sa iasa.

I-am zis dr ca am probleme digestive si sufar de migrena cronica si doresc sa descopar de unde pleaca problemele digestive si cauza migrenelor..A cautat ea ce-a cautat dar la sfarsit a dat efctiv din umeri si nu a putut preciza cauza.Mi-a zis ceva de genul disbioza intestinala ,dezechilibru intre calciu si fosfor,lipsa de niste enzime, ceva vitamine ,aminoacizi si cam atat.

Vazand ca nu am un punct de plecare cu aceasta biorezonanta ,am ajuns unde trebuia sa ajung de la inceput ,adica la dr gastroenterolog , mi-am facut endoscopie digestiva si am vazut exact ce problema aveam si anume hernie hiatala ,adica totul pleca de la stomac ,organ la care bineinteles dr de la biorezonanta nu mi-a spus ca as avea vreo disfunctie.

Concluzia mea este ca aparatul in sine este f bun ,dar interpretarea datelor daca nu este facuta de o persoana cu experienta este discutabila si in pus nici nu-si dau silinta sa investigheze tot organismul.
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 11:29
    0 0
    as sugera persoanelor care se duc sa faca testul cu biorezonanta sa ceara sa existe parafa pe fisa si sa vada un document care atesta dreptul de a lucra cu aparatul.AVETI ACEST DREPT!
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 11:42
    0 0
    Carmenteodora,e normal sa te intrebe ce simptome ai.nu esti la mama Omida!si,intradevar informatiile sunt atat de abundente incat ai putea sta 5 ore la aparat.atunci pretul ar fi pe masura!
  •  
    • 415 mesaje
    28 Feb 2007, 11:44
    0 0
    Centrul este Diperiavitamed si dr este oncolog si se numeste
    dr.Silvia Mihaele Ilie
    si parafa pe investigatii si tratamente alternative, complementare ,etc nu si-o va pune niciun medic .

Celedava eu nu m-am dus la mama Omida ci la un DOCTOR si aveam pretentia ca macar sa mi spuna ca stomacul nu functioneaza cum trebuie , nu sa nu dea din umeri . Cred ca stomacul este totusi un organ important in problemele digestive si care se scaneaza pt inceput .
    Ca doar nu i-am spus ca am probleme digestive si dr imi scana plamanii.Deci sunt convinsa ca a investigat stomacul ,dar dr nu a vazut nimic .
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 11:47
    0 0
    draga carmenteodora eu imi pun parafa!si imi asum responsabilitatea pentru ce spun!iar in privinta stomacului...exact ce spuneam de curs!
  •  
    • 415 mesaje
    28 Feb 2007, 11:57
    0 0
    Celedava stii care este sloganul centrului ?

"Toate analizele in mai putin de o ora !"

Daca sunt gata intro ora de ce nu sunt si exacti in precizarea "disfunctiilor "?Mai ales ca primesc si informatii suplimentare despre simptome,ca doar nu sunt mama Omida?

Si dr are cursul de Biorezonanta –IMUNE- International Medical University Natural Education-Budapesta Ungaria.
    Daca esti domeniu poate iti spune ceva.
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 12:22
    0 0
    intradevar,acesta e cursul!din nefericire nu ai ce face decat sa te interesezi inainte care medic e bun in domeniu.dar daca are cursul de ce nu si-a pus parafa?ai vazut diploma?in privinta sloganului...fiecare firma isi face politica!insa ,revin AI DREPTUL SA INTREBI "DE CE"!
  •  
    • 392 mesaje
    28 Feb 2007, 12:49
    0 0
    Fetelor, multumesc mult de raspunsuri.
    Am fost putin plecata dar acum am revenit si am citit.
    Multumesc inca o data si poate mai vin si alte fete cu pareri.
    Sunt confuza, deocamdata. Nu am luat inca o decizie.
  •  
    • 415 mesaje
    28 Feb 2007, 13:00
    0 0
    Titilina imi pare rau ca te am confuzat ,dar ti am spus experienta mea.

Celedava nu te poti duce la un dr ,intri in cabinet si incepi sa-l iei la intrebari ,da-mi sa-ti vad parafa, da-mi si diploma sa vad ce scrie acolo ,dar da-mi si atestatul si sa vad si unde ai facut cursul de biorezonanta.
    Cred ca daca ai proceda asa te ar da pe usa afara din prima si ti-ar zice : "Cucoana ce atatea intrebari ,daca vrei sa-ti fac testul bine,daca nu usa este acolo"
    Oricum dc ar fi fost sigura pe ce scria acolo si-ar fi pus parafa fara discutie ,lucru pe care nu l-a facut si da ai dreptate puteam sa o intreb de ce nu a facut-o ,dar cu siguranta ar fi gasit un motiv plauzibil.

Cred ca doar un simplu curs de cateva luni nu este de ajuns,chiar daca este tinut de un profesor renumit, pana la urma este vb de experienta acumulata in timp.
    Si cred ca ar trebui sa-i intereseze cat din ce au spus ei in urma testarii prin aceasta metoda s-a adeverit ,sa invete din greseli si astfel sa-si perfectioneze metoda de diagnosticare.
    Depinde si de cea vrea medicul, vrea doar sa faca bani sau vrea sa-si faca si meseria .
    Trebuie sa mai treaca ceva ani pt ca medicii din Romania sa capete experienta in folosirea biorezonantei, sa inceapa sa faca studii de specialitate in spitale privind folosirea lui pt investigatii si tratamente utilizate la fel ca in Franta,Germania, Israel ,Rusia,etc
  •  
    • 218 mesaje
    28 Feb 2007, 22:45
    0 0
    ai dreptate carmenteodora!insa poti avea tu studii oriunde,caci reusita te face cunoscut!in ceea ce priveste aspectul medical,pacientul este cel ce face un medic vestit!