ochii obositi!
-
0 0fetelor sunt nevoita sa stau foarte mult in fata calculatorului si seara ma dor, ustura ochii foarte tare!
nu fac pauza nici macar o zi...in timpul saptamanii la servici...dupa, muncesc la lucrarea de licenta!
stiti un medicament ..ceva naturist...orice pentru intretinerea ochilor?! Ceva eficient....din experienta voastra!(nu port ochelari)
multumesc! -
nycosia, parerea mea este ca ar trebui sa-ti faci un control la ochi. Deoarece si eu muncesc mult la calculator, uneori si acasa si am ajuns din nefericire la ochelari. Ii port numai la calculator, dar in vara ma duc sa-mi fac iar un control si atunci o sa-mi spuna daca voi purta permanent sau nu. Dar cred ca-mi va spune sa-i port permanent, ca simt ca uneori nu vad. Aprind lumina in toata casa, cand este ziua.
Mai sunt niste picaturi. Se numesc Visine, dar nu stiu cat de mult te vor ajuta. Sanatate.
-
Si eu am probleme cu ochii la fel ca tine din cauza calculatorului si sotul este operat de cataracta si folosim urmatoarele produse :
-dr ne-a recomandat picaturi lacrimi false "TEARS NATURALE FREE", monodoze. Aceste picaturi se pot folosi zilnic pe perioada nelimitata.
Seara cand iti simti ochii iritati foloseste o doza de "lacrimi artificiale" care iti va "spala" f bine ochiul si va dispare senzatia de usturime/arsura.
Ca remedii naturale poti incerca:
-VitaVision de la Walmark, contine bioflavonoide ,Afine ,Betacaroten si Galbenele
-extract de seminte de struguri de la Rotta Natura
foarte bune sunt si :
-Vizual Forte de la Tischon SUA
-Nutriprotect de la VitaCare International
-Bio-Seleniu + Zinc- PharmaNord
Ai grija ce fel de picaturi pui in ochi ,citeste f bine prospectul,pentru ca unele se pun doar pe o perioada scurta de timp ,altfel pot sa duca la cataracta (sotul meu a facut de la TOBRADEX )