Pete roșii acnee

•  
    • 5 mesaje
    6 Ian 2017, 16:45
    0 0
    Hei. Din pacate sunt posesoarea unui ten acneic, astfel ca pe lângă unele cosuri care imi apar ocazional, tenul meu este plin de pete rosii. Daca ma poate ajuta cineva cu niste recomandari de creme sau orice altceva ar fi minunat. Multumesc anticipat!
  •  
    • 12204 mesaje
    7 Ian 2017, 12:18
    0 0
    NU face experiente pe tine si mai ales pe un ten cu probleme , mergi la medicul de familie si iti va da o trimitere la un medic specialit dermato-venerolog . Respecta ce iti spune si daca iti da tratament urmeaza-l cu sfiintenie !Succes !
  •  
    • 5 mesaje
    7 Ian 2017, 17:23
    0 0
    Am fost la 2 dermatologi pana acum si mi-au zis sa folosesc izotrezin gel sau skinoren + niste antibiotice. M-au tratat cu superficialitate.. N-am observat niciun efect pozitiv pana acum. Sunt singura in batalia asta din pacate. Am folosit cam toate cremele antiacneice ce se gasesc in farmacii de la firme de renume precum La Roche Posay, Avene sau Bioderma.
  •  
    • 7 mesaje
    14 Feb 2017, 11:06
    0 0
    Produse pentru eliminarea acneei sunt destule, dar nu toate merg la fel de bine pe metabolismul respectiv.
  •  
    • 33 mesaje
    21 Feb 2017, 11:04
    0 0
    Cosurile pot sa apara si din cauza unor dereglari hormonale. De aceea cel mai bine e ca atunci cand ne apar cosuri sa mergem la un medic endocrinolog, nu doar la un medic dermatolog.