Sa vorbim si despre YASMIN
-
27 Feb 2007, 17:080 0Mie medicul mi-a recomandat acum 4 luni Yasmin.Si m-am conformat.Am fost extrem de incantata de ele,nu am luat in greutate,nu am avut greturi...In schimb am sesizat o deshidratare a pielii picioarelor,mainilor,ce mai,tot corpul.Si nu demult m-am trezit si cu candidoza,iar azi medicul mi-a spus ca mi se trage de la anticonceptionale.CE parere aveti?Stiti ceva in leg cu asta?
-
27 Feb 2007, 20:38da,poti sa faci candida din cauza anticonceptionalelor...dar poti sa eviti,oarecum,cu irigari intravaginale cu ceai de musetel si galbenele...iar pielea uscata poate fi o consecinta a anticonceptionalelor,daca nu bei suficienta apa...eu iau harmonet,si am aceleasi probleme ca si tine...am sa incerc noua crema de corp de la garnier(ca am inteles ca e fff hidratanta)...
-
27 Feb 2007, 22:22Daaaaa!! Si eu iau Yasmin de vreo 3 luni si pielea de pe picioare imi e ingrozitor de uscata. Tot timpul am un start albicio asa, de piele uscata, care se trece temporar atunci cand aplic o crema hidratanta.. De la anticonceptionale? Sigur?
-
7 Mar 2007, 12:06eu am fost la endocrinolog si mi-a recomandat tot Yasmin,nu am inceput
inca sa iau...dar ,ma ingroziti pentru ca eu am deja pielea ffff uscata pe picioare
sunteti sigure ca este de la anticonceptionale?V-ati ingrasat de la ele?va pup. -
7 Mar 2007, 15:04de ce nu-mi raspunde nimeni???evelor..ce se intampla,nu foloseste nimeni sau nu a folosit nimeni YASMIN??????
-
7 Mar 2007, 16:40Am folosit aproape 1 an, fara nici un fel de problema. le-as recomanda oricui