stomatolog bun in Bucuresti?!
-
0 1Va rog sa mi recomandati un cabinet bun,un stomatolog bun in Bucuresti.Astept cu nerabdare.Va multumesc!
-
Ca sa-ti faci o idee anul trecut in primavara am avut 5 masele de curatat de carie,1 obturatie canal,la cele 5 binenteles urmind si plombarea,plombare la care mi-a intrat material,pt.ca din pacate am avut carie intre masele si a trecut ca prin brinza si mi-a afectat cele5 ...la suprafata totul parea ok,dar inauntru erau macinate de carie!Pe toata distractia asta am platit 350ron.Tipul lucreaza foarte bine,iti explica,si ce mi-a placut ca era foarte constiincios si la ce probleme am avut eu pot sa spun ca opera de arta a facut!
Daca doresti adresa spune! -
PROVIDENT srl - Dr.Cristian Cernat Bd.Constantin Brincoveanu 14,Bl.B5,Sc.2,parter,interfon 039 la intersectia cu str.Secuilor...intre spitalul Budimex si statia de metrou Brincoveanu chiar la intersectia semaforizata!
tel. 0744381738
Suna-l mai intai pt.ca stiu ca si-a schimbat programul si spune-i ca ai nr.de la Claudia din Oradea
Ti-l recomand cu incredere si caldura, mai ales eu fiind si o speriata de bombe in materie de stomatologie!