hirutism....HELP!!!!

•  
    • 29 mesaje
    27 Feb 2007, 13:31
    0 0
    in mai putin de un an jumatate mi-a crescut par pe sani, burta, fata, ce mai....arat ca o mica maimutica. cine imi poate spune cum pot sa scap de pilozitatea nedorita?? desi nu cred ca odata crescut parul pe burta, de exemplu, mai cade sau redevin la normal... (
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    27 Feb 2007, 13:53
    0 0
    Buna, hirsutismul este de cele mai multe ori o urmarea a unei dereglari hormonale(si cazul meu), asa ca un endocrinolog bun ar fi prima sugestie.
  •  
    • 159 mesaje
    27 Feb 2007, 14:24
    0 0
    Dar alte simptome nu mai ai? De ex., te-ai ingrasat, cumva, in partea de sus a corpului?

Oricum, dupa cum spune si Sol, du-te cat mai repede la endocrinolog.
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 15:01
    0 0
    inainte de orice alta sugestie pe care o poti primi pe forum (celalte doua eve au spus corect): un endocrinolog e solutia pentru ca nu stii exact care este cauza i sa te apuci sa iei diverse dupa cum ti se spune s-ar putea sa inrautaseasca situatia
  •  
    • 108 mesaje
    28 Feb 2007, 20:57
    0 0
    genni.. si eu am aceeasi problema.. tot cam de un an jumate m'am umplut de fire de par credeam ca sunt singura.. si eu vreau sa merg la endocrinolog dar nu prea stiu ce trebuie sa fac.. oare imi trebuie trimitere de la med de fam? sau pot sa ma duc pur si simplu? tu cati ani ai?

numai bine!
  •  
    • 359 mesaje
    28 Feb 2007, 22:38
    0 0
    daca te duci la un cabinet particular, nu iti tb trimitere, doar programare, eventual( daca e un medic aglomerat)
  •  
    • 108 mesaje
    28 Feb 2007, 22:51
    0 0
    ahaa.. are cineva idee cat costa un control? asa informativ..