ginecolog bun
-
1 0Am o mare rugaminte! Am urgent nevoie de un ginecolog bun la o clinica buna, exclus Medsana care programeaza nu peste o luna si care nu face consultatii pe banda. Mai precis, am nevoie de un medic care sa aiba rabdare sa ii spui ce probleme ai. Va rog!!!!! Este F.F.F. urgent.
Pupici -
Dragi Eve,
Chiar daca nu am mai intrat de f. mult timp pe forum va rog totusi sa-mi dati si mie o mana de ajutor.Am mare nevoie de un consult ginecologic, fiindca un medic idiot mi-a zis ca as avea condilom, fara sa imi faca vreo analiza. Eu m-am dus cu analize facute din care nu reiesea asa ceva (PAP, colposcopie, uretra, secretie pe lama, Chlamydya test, etc). Acum sunt chiar panicata fiindca am citit pe forum si pe alte site-uri si nu pot creede ca asta inseamna ca as avea HPV????????????
Va rog mult AJUTOR!!!!!!!!!!!!! -
Dragi Eve,
Chiar daca nu am mai intrat de f. mult timp pe forum va rog totusi sa-mi dati si mie o mana de ajutor.Am mare nevoie de un consult ginecologic, fiindca un medic idiot mi-a zis ca as avea condilom, fara sa imi faca vreo analiza. Eu m-am dus cu analize facute din care nu reiesea asa ceva (PAP, colposcopie, uretra, secretie pe lama, Chlamydya test, etc). Acum sunt chiar panicata fiindca am citit pe forum si pe alte site-uri si nu pot creede ca asta inseamna ca as avea HPV????????????
Va rog mult AJUTOR!!!!!!!!!!!!! -
buna,eu am fost azi la dr dupa lungi cautari.dr nicolae dan georgian bd ion mihalache L-Mi-j-16-30 19-30 tel211.01.19 0722481414
consultatia =350000
control=150000
eco=250000
tratament local=100000
examen bacteriologic vaginal=150000
papanicolau=200000
mie imi era rusine sa merg dar am prins curaj,asa mi-a zis si mie o dr ca am rana pe col si candida si acum nu am nimic.mult noroc.daca vrei iti pot spune si cum ajungi. -
condiloamele se vad si cu ochiul liber, deci nu e neaparat sa iti faci ceva analize. Am o prietena care la randul ei a avut condiloae si pe care le-a tratat cu succes, I-a fost recomandata un fel de solutie care le ardea si asa a scapat. Un doctor bun (cel putin pt mine) este dr Hrubaru din Timisoara de pe str Ghe. Lazar. Nr lui de tel este 0256426946. Sper sa iti fie de folos.
-
Buna fetelor!
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns la intrebari.Am sa incerc varianta femeiasca propusa.Imi pare rau ca nu sunt din Timisoara. Ca sa fiu sincera si mie mi-a recomandat un tratament cu o solutie, mai multe aplicatii. Dar, intrebarea mea este: ce sunt condiloamele? Asa e ca se vad cu ochiul liber, dar sunt sau nu acelasi lucru cu HPV????
Sper sa imi raspundeti si de data asta. Chiar sunt distrusa la gandul ca as avea asa ceva. Stie cineva ce analiza se face pentru a sti daca am HPV sau nu?????
Doctorita Ionescu lucreaza si la vreun spital? E tanara, batrana.Are rabdare sa te asculte, ce zici?Multumesc mult de tot!
Multi pupici evelor si sanatate! -
Condiloamele sunt provocate de virusul HPV, ele pot fi vizibile (seamana cu niste negi de culoarea pielii) sau nu se pot observa decat la colposcopie, dimensiunea lor fiind data de tipul tulpinii care le provoaca. Virusul HPV are peste 100 de tulpini, dar numai cateva dintre ele prezinta un potential cancerigen crescut. Ca sa afli daca ai sau nu HPV trebuie sa faci testul ADN-HPV, da un telefon la Cantacuzino si vezi cat mai costa, acum un an si ceva eu am dat 2.500.000. Fa si o colposcopie, asa iti vei da seama de starea exacta a colului tau: daca ai leziuni, daca ai condiloame etc
-
Condiloamele aceastea pot aparea si pe langa anus?daca da sunt provocate tot de HPV
?Am auzit despre o problema asemanatoare si respectiva incearca de vreun an de zile sa se trateze...Si cred ca habar nu are de HPV..doctorul care o trateaza o tot plimba pe la controale si din cate mi a spus i a dat spaga vreo 20mil in anul asta sa o trateze bine..Deci o solutie trebuia sa gaseasca in timpul asta..ma gandesc eu -
Buna!
andreeaX, sincer nu stiu ce sa-ti zic. Eu am niste bubite mici in alte parti. Cat despre faptul ca nu se vindeca, ce sa-ti spun...Habar nu am, dar eu sunt o optimista si nu vreau sa cred asta. Sincer, cred ca daca o sa gasesc un medic bun o sa rezolv problema.Dr. la care am fost, mi-a zis doar de un condilom, iar eu am senzatia ca sunt mai multe bubite nu condiloame asa cum sunt descrise pe site-uri. Ce m-a socat e ca nu mi-a zis nimic de HPV.
Pupici si sanatate si tie!