necesita internare?
-
26 Feb 2007, 13:230 0trec printr o perioada foarte grea, ma enervez repede, plang mult, imi fac multe ganduri, am o durere de cap infernala..am devenit foarte recalcitranta si irascibila cu cei din jur din cauza stresului si problemelor care ma macina...ma gandeam sa cer de la medicul de familie internare la neurologie...se poate? va rog sa mi dati un sfart
-
26 Feb 2007, 17:05nu cred ca te-ar ajuta atmosfera dintr-un spital de neuropsihiatrie, ba din contra.
sa nu-ti imaginezi ca ai avea acolo atmosfera, linistea si conditiile dintr-un sanatoriu occidental, asa cum le poti vedea in filmele americane...
dealtfel, stresul si nevrozele usoare sau medii se trateaza ambulatoriu (la psiholog, psihiatru sau psihanalist - nu la neurolog). -
28 Feb 2007, 09:22In niciun caz internarea intr-un spital nu te poate ajuta; medicatia alopata reuseste doar sa-ti calmeze starile de agitatie, altfel spus, sa te "blegeasca".
Ai nevoie de indrumarea unui terapeut, care sa-ti indice suplimente naturale pt intarirea sistemului nervos in fata stresului, deoarece e clar ca asta te darima pe tine, precum si recomandari de adaptare a stilului de viata care, de asemenea, sa intareasca sistemul nervos.
Te pot ajuta, daca revi cu mai multe detalii pe locweb@flash.ro.
SANATATE!!!!! -
28 Feb 2007, 11:44larisa,du-te la farmacia naturista si ia niste vitamine si minerale,neaparat sa aiba un spectru mai larg de vitamine B.te vor relaxa!