Sarcina imediat dupa avort medicamentos
-
29 Nov 2016, 02:590 0Buna! Sunt noua printre voi si am nevoie si eu de un sfat de la voi, daca se poate.. Acum aproximativ 3 saptamani am avut niste scurgeri maronii cu mici dureri de burta..mentionez ca eram insarcinata in 10 saptamani.. am fost la medic si mi-a spus ca s-a oprit sarcina din evolutie, bb era foarte mic si inima nu ii mai batea..mi-a spus ca trebuie sa fac chiuretaj si nu am fost de acord, asa ca mi-a dat medicamente ca sa elimin sarcina medicamentos.. A fost foarte dureros, deoarece si eu si sotul meu ne doream foarte mult acest copilas. Din pacate doctorita mea nu a stat sa imi explice cum stau lucrurile si ce e de facut pentru o noua sarcina. Intrebarea mea este daca e ok sa raman insarcinata acum, la cateva saptamani dupa avortul medicamentos, neavand niciun CM intre sarcini. A fost cineva pusa in situatia asta? M-ati ajuta extrem de mult chiar si cu un sfat sau o vorba buna.. Multumesc!!
Acest mesaj a fost editat de către queenk96: 29 Nov 2016, 02:59 -
29 Nov 2016, 09:47http://www.avort.md/avortul-medicamentos/
Peste cât timp după un avort medicamentos o femeie poate să devină gravidă din nou şi când va avea un ciclu menstrual normal?
Avortul medicamentos nu are o influenţă negativă atât asupra capacităţii femeii de a deveni gravidă cât şi asupra sănătăţii ei în general. Sarcina dupa avortul medicamentos poate surveni peste 10-11 zile după procedură, de aceea e bine să ia o decizie despre contracepţie deja la prima vizită la medic. Menstruatia dupa avortul medicamentos va începe ca de obicei, sau cu 2 săptămâni mai târziu.
Administrarea repetată a acestei metode ar putea avea vre-o influenţă nefavorabilă asupra organismului?
Conform studiilor, utilizarea repetată a avortului medicamentos nu are nici o influenţă nefavorabilă asupra sănătăţii fizice sau psihice a femeii.
Acest mesaj a fost editat de către white_storm2: 29 Nov 2016, 09:49