Urechile si Avionul

•  
    • 47 mesaje
    25 Feb 2007, 19:57
    5 0
    Am tot cautat pe net si nu prea vad multe subiecte dezvoltate pe marginea problemelor ce pot aparea in timpul calatoriilor cu avionul. Mai exact, eu as avea una: am o infectie la trompa lui Eustache. Ca tratament, mai mult de 10 sedinte de inhalatii nu am primit. Ultima data cand am mers cu avionul, m-a durut capul atat de tare, incat chiar am crezut ca mor. Simteam, pur si simplu, ca imi plesneste. Stie cineva ceva de asta?
  •  
    • 10816 mesaje
    25 Feb 2007, 20:02
    2 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1166 mesaje
    25 Feb 2007, 20:15
    1 0
    eu am aceiasi problema...ma doare ingrozitor de tare capul la coborare...si chiar mult timp dupa...cam 2 zile asa...am auzit ca cica sa mesteci guma in avion...in fine, asta poate ajuta numai daca ti se infunda urechile si atat...dar pentru durerea aia groaznica de cap...inca n-am gasit solutie
  •  
    • 85 mesaje
    25 Feb 2007, 21:54
    1 0
    Buna fetelor, durerile de cap in avion pot aparea de la dezhidratare. Luati o sticluta de apa cu voi sau cereti insotitoarelor de zbor. Sau, mai nou exista pastilute de "rau de avion", o prietena de-a mea a luat si se simte bine. Ceva dulce ajuta de asemenea. Sau inca ceva...cand aveti senzatia aia ca se astupa urechile, tineti-va de nas, si suflati puternic, aerul neavand pe unde sa iasa, incearca sa iasa prin urechi...se destupa imediat.
    Eu nu am nici un fel de rau in avion, dar sper ca v-am ajutat un pic pe voi. Toate cele bune!
  •  
    • 2576 mesaje
    26 Feb 2007, 00:48
    0 0
    Pentru urechi ajuta sa tineti doua pahare se plastic peste urechi la aterizare. Variatia de presiune este mai mica. Suna putin ciudat dar fiicei mele care avea aceiasi problema i s-a recomandat tratament cu vata cu rivanol in ureche pentru a remedia infectia care ii facea probleme cand zbura cu avionul. A functionat.
    Durerile de cap... asta era problema mea. La mine era sinuzita. Sunt niste tablete verzi, din plante, pentru descongestionare de sinusuri pe piata in Romania. Imi pare rau nu mai tin minte cum le cheama dar eu asa am explicat farmacistei si stia despre ce este vorba. S-ar putea sa ajute
  •  
    • 47 mesaje
    26 Feb 2007, 13:33
    0 1
    Saru' mana tuturor pentru sfaturi! Ideea e cu durerea groaznica de cap care vine de la nu stiu ce infectie la trompa lui Eustache( raceli netratete). Durerea asta ma tine doua zile dupa zborul cu avionul. In avion mi s-au dat doua pahare de plastic pe care le-am pus la urechi...degeaba. Tremuram de durere si chiar am crezut ca imi plesneste capul...imi curgeau lacrimile, desi nu plangeam( nu plang la durere). O sa merg la ORL, sa vad.
  •  
    • 100 mesaje
    27 Feb 2007, 18:20
    0 1
    am calatorit si eu cu avionul si ma dor urechile ingrozitor chiar daca sunt sanatoasa tun.mi-a atras atentia o explicatie asupra durerilor de urechi in avion dintr-o revista de medicina.se datoreaza faptului sunetelor pe care le percepe urechea,la inaltime.cei care au un auz fin,au problema asta.singura solutie e sa incerci sa te relaxezi si sa asculti putina muzica la casti.eu asa fac si cand mi se mai intampla sa ma dor urechile cand sunt in masina si urc pe munte cu viteza.