Dieta disociata

•  
    • 1 mesaje
    30 Oct 2016, 23:55
    0 0
    Heiii fetelor ! De maine intru la dieta disociata 3 3 3 . Trebuie neaparat sa slabesc,am 19 ani,160 cm si 75 kg. Pana pe 20 noiembrie sper sa ajung la 65 ,am un eveniment important. Imi puteti impartasi experientele voastre cu aceasta dieta,va rog ?
  •  
    • 7 mesaje
    26 Iul 2017, 12:56
    0 0
    Nu as recomanda nimanui asa o scadere brusca in greutate, in primul rand pentru ca nu este sanatos, iar in al 2-lea rand pentru ca sigur kilogramele se vor pune la loc, ba poate chiar mai multe. Trebuie in general sa avem un regim de viata echilibrat, sa nu mancam orice, oricat si la orice ora. Eu ti-as spune, din experienta mea sa reduci alimentele acide si aici ma refer la toate fast-food-urile si alimentele procesate din comert. Adopta o alimentatie pe baza de legume si fructe in principal, bea apa in loc de orice fel de suc, apa alcalina daca se poate pentru echilibrarea organismului. Apa alcalina apa cu ph mai mare de 7, eu stiu apa Calipso cu ph de 8,2, dar poti gasi mai multe, iei ce-ti place. Vei vedea cat de bine te vei simti dupa aceasta cura, te vei simti in primul rand plina de energie.
  •  
    • 170 mesaje
    12 Dec 2017, 11:08
    0 0
    Eu mi-am ales dieta dupa ce citit aici mai multe informatii despre tipurile de diete: http://www.sfaturisanatate.com/diete