Picaturi care dizolva cataracta

•  
    • 1 mesaje
    23 Oct 2016, 00:55
    0 0
    Buna ,acesta este primul post aici .
    Pentru a veni in ajutorul celor care sufera de unele afectiuni ale ochilor si nu vor sa opteze pentru interventii chirurgicale exista solutia tratamentului cu picaturi.
    Nu este un tratament ieftin , (dar nici asa de scump precum interventia chirurgicala) .El exista si amanunte gasiti aici .  http://www.ethosphytosan.com/  . Doresc sanatate multa tuturor....
  •  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2016, 14:25
    0 0
    Eu zic sa avem mai mare grija la recomandarile de pe forumuri . Mai ales la cele de genul: nu mergeti la doctor, nu luati pastilele prescrise sau nu faceti operatia nu stiu care ca s-a descoperit planta care vindeca...cataracta....cancerul....etc. Pai, hai sa fim seriosi, ca daca se inventa asa ceva avea de mult premiul Nobel pentru medicina!!!! Si dincolo de asta, eu stiu ca nici macar tratamentele cu plante nu sunt sigure fara o recomandare medicala specifica. Nici macar toate siropurile de prin Plafare nu au studii clinice in spate. Ori un medicament fara studii clinice temeinice nu este sigur. Iar acolo unde nu sunt trecute efecte secundare e ceva dubios: inseamna ca nu au fost studiate, nu ca nu exista....