Otita la copiii se previne cu picaturi
-
21 Oct 2016, 20:180 0Stiu ca in Italia otita la copii se previne cu niste picaturi care se pun in nas odata pe zi in anotimpul rece sau pentru cei care fac inot. Rinogermina se cheama la ei medicamentul. Am citit ca acum s-ar face si la noi (asa banuiesc, de vreme ce o doctorita orl-ist de la Coltea vorbea intr-un video interviu la Adevarul despre bacterioterapia intranazala in prevenirea si tratarea otitei recidivante la copii). Numai ca in farmacii nimeni nu stie nimic.
Aveti idee despre asta? -
31 Oct 2016, 13:44Uite aici, cred ca asta este despre ce vorbesti. Si am intrat si eu pe FB la importator si am intrebat cand intra Rinogermina in farmacii si mi-a spus ca la inceputul lui noiembrie ar trebui sa fie deja.
https://www.facebook.com/plantamed.naturaldebine/
"Bacterioterapia, lupta dintre bine si rau
O noutate in tratamentul infectiilor respiratorii de tipul otitelor si adenoiditelor la copii este bacterioterapia – adica administrarea unor bacterii „bune, prietenoase”, care exista in mod normal in nasul copiilor si care impiedica dezvoltarea celor periculoase care produc otita recidivanta. Pulverizate in nas, bacteriile „bune” creeaza un efect de bariera: restabilesc flora germenilor protectori, prezenti in mod natural la nivelul nasului si gatului, permitandu-le sa reactioneze imediat in fata agresiunii germenilor patogeni.
Pulverizarea se face cu RINOGERMINA!"