nu mi-a venit!!!! help!!
-
24 Feb 2007, 17:590 0fetelor va rog ajutati-ma!!!
imi intarzie de 5 zile!!! am facut trei teste dar tot negativ e, am sanii putin umflati si inca cateva semne..
s-ar putea sa fiu insarcinata? probleme hormonale nu am ... nu am nimic pur si simplu nu mi-a venit si nu da nici un semn !!
please pareri!!
mersi mult -
24 Feb 2007, 20:44cel mai bun test de sarcina este barza ,daca nici la el nu iti iese nimic du-te la medic,bafta
-
25 Feb 2007, 17:09poate e dereglare..eu am avut o intarziere de 2 sapt, am facut 3 teste neg., apoi am mers la dr. si mi-a dat 3 zile de injectii progesteron, apoi mi-a venit ciclul.
-
25 Feb 2007, 17:09poate e dereglare..eu am avut o intarziere de 2 sapt, am facut 3 teste neg., apoi am mers la dr. si mi-a dat 3 zile de injectii progesteron, apoi mi-a venit ciclul.
-
26 Feb 2007, 21:01Nu te speria si mie mi-a intaziat odata 1 sapt sunt mai multry factori care determina intarzierea , frigl , poate ai racit , poate ai pur si simplu o dereglare ........cine stie ? daca testele sunt negative eu zic ca nu ai d c sa iti faci griji
iar in privinta durerilor de sani ? poate sa fie un pik si subconstietul tau care iti da impresia asta , asa am patit si eu
hai ca asteptam vesti