testele de sarcina
-
0 0Salut,
imi doresc foarte mult un copil! Pana acum nu am ramas insarcinata niciodata, pentru ca nu am gasit momentul prielnic pentru a aduce un copil pe lume! Acum, ar cam fi timpul, am implinit 25 de ani! Doctorul gineco mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme in a ramane insarcinata, pentru ca am dimensiunile uterului reduse! Asa ca mi-a recomandat sa fac tratament cu anticonceptionale, o luna, doua! Am luat doua luni si apoi am incercat (ar fi cam o sapt de la prima incercare dupa ce s-a terminat efectul pastilelor, adica de cand trebuia sa incep un set nou!)
INTREBARI: 1.la cat timp apare pe test sarcina?
2.sunt de incredere testele din comert sau ar fi mai indicat sa merg la un laborator sa fac analize specifice?
Va rog sa-mi spune-ti ce si cum stiti voi, ca mi-e frica acum sa mai fac un test si sa-mi iasa tot negativ, din cauza ca ar fi prea devreme sau nu sunt bune testele!
Va multumesc anticipat! -
Dupa ce iei anticonceptionale, chiar daca pt o perioada scurta, asteapta ca efectul lor sa dispara din organism, ca acesta sa se curete de toti hormonii aia pacatosi pe care ii bagam in noi... Oricum, putin posibil sa ramai imediat dupa ce ai intrerupt administrarea de anticonceptionale.
Nu stiu ce teste de sarcina sunt in Romania, dar cred ca poti intreba la farmacie ce iti recomanda, cu raspuns foarte rapid. -
Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre!Asa mi-a spus doctorul, ca imediat dupa c termin cu pastilele sunt foarte fertila, si, deci, am sanse dintre cele mai mari si mai bune! Oricum, dk e sa fie, va fi!Deci, sa astept 10 pana sa fac testul?
Trec printr-o perioada mai stresanta, si nu as vrea ca acest lucru, dk este sa fiu acum insarcinata, sa dauneze iremediabil! De aceea vreau sa stiu cat mai devreme, pentru a ma menaja cat pot!
IAr dragoste, va asigur, fac numai din placere! Sunteti dragute!