probleme hormonale,please

•  
    • 5 mesaje
    24 Feb 2007, 10:37
    0 0
    Dragi eve,v-as ruga daca se poate sa-mi dati si mie un sfat la problema meae cateva luni ma confrunt cu niste scurgerii maronii in afara menstruatiei.Acestea incep cu doua saptamani inainte sa-mi vina menstruatia,mentionez ca aceasta este cam la 35,36 de zile .In urma unui control ginecologic mi s-a pus diagnosticul de amenoree secundara si dr mi-a prescris Yasmine,asta acum o luna.Dupa control aceste sangerari mi-au trecut si eu nu am luat anticonceptionalele.....luna asta mi-au aparut din nou.Nu stiu ce sa fac parerile sunt impartite cu privire la anticonceptionale aici pe forum.Eu le-as lua dar am ceva probleme cu greutatea si de aceea imi este cam frica .Va rog sa ma ajutati daca vreuna dintre voi a fost in sitatia asta,sau daca pur si simplu aveti idee de caz.
  •  
    • 3528 mesaje
    24 Feb 2007, 11:28
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 5 mesaje
    24 Feb 2007, 12:08
    0 0
    Nu nu mi-am facut ecografie transvaginala ,medicul mi-a zis ca e totul ok la consultatie(prima consultatie din viata mea),mi-a zis ca nu am nici o rana pe col sau asa ceva....si ca simptomele care le am asta indica adica : dureri mari de sani inainte de menstruatie ,menstruatie abundenta,ameteli palpitatii,dureri fff mari de cap
  •  
    • 68 mesaje
    24 Feb 2007, 12:41
    0 0
    Yasmin nu ingrasa! citeste prospectul...
    parerea mea este ca ar fi trebuit sa-ti faci un control mai amanuntit. cu asa ceva m-am confruntat si eu: scurgeri maronii inafara menstruatiei cateva luni la rand, apoi dispareau, apoi reapareau...am fost la 3 doctori: primul mi-a facut doar un simplu control si mi-a zis ca sa nu-mi fac griji ca sunt de la ovulatie (dar eu nu mai avusesem pana atunci!!!), al doilea mi-a facut control si ecografie si a zis ca nu stie ce am, sa ma duc in alta parte, la un dr. mai priceput. in sfarsit, am ajuns la al treilea medic...mi-a facut control. mi-a luat secretie vaginala, mi-a facut colposcopie si ecografie transvaginala...aveam o tampita de infectie...si pt. ca nu am depistat-o la timp m-am chinuit sa scap de ea cateva luni la rand: am facut tratament de 2 ori cu antibiotice + ovule +spalaturi vaginale. ideea este ca nu poti sti sigur ca problema e hormonala...eu una nu cred... si eu am probleme hormonale, dar asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata. si fii atenta ca sunt microbi ce duc la infectii ce sunt asimptomatice sau poti avea niste simptome f putine, e posibil nici sa nu-ti treaca prin cap ce poti avea.
    nu am vrut sa te sperii, dar eu te-as indruma sa te duci la un control mai amanuntit si la un dr. f priceput. sanatate!
  •  
    • 5 mesaje
    24 Feb 2007, 14:04
    0 0
    Multumesc frumos pt raspuns.Eu am facut examen de lama nu mi-a iesit nimic in afara de candiada abundenta pt care am facut tratment luna aceasta cu macmiror ovule. Faptul ptcare si eu m-am gandit ca este tot din cauza hormonilor este si starea proasta pe care o am atunci cand apar aceste scurgeri(stare exact ca la menstruatie)Am mai citit pe net cu privire la yasmin si tot asa parerile sunt impartite...pana la urma voi incerca ceste pilule macar 3 luni asa cum a zis medicul.Oricum eu va multumesc pt raspunsuri sunteti ff dragute.
  •  
    • 5 mesaje
    24 Feb 2007, 14:17
    0 0
    A si am uitat sa spun ca aceste scurgeri incep de pe data de 21,22 in fiecare luna si tin cam 4 zile,urmand ca pe data de 5,6 ale luni sa-mi vina menstruatia .Am intrebat-o pe doctora daca este vorba despre ovulatie si mi-a spus ca nu.Ovulatia apare in a 13,14 zi.
  •  
    • 3528 mesaje
    24 Feb 2007, 14:22
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 83 mesaje
    24 Feb 2007, 14:43
    0 0
    Monic29 are dreptate, problemele tale sunt de natura hormonala si indica un deficit de progesteron. Daca vrei sa te lamuresti poti incerca sa iei progesteron natural in a doua parte a ciclului: napraznic, extract de mladite de zmeur sau cretisoara. De la progesteronul din plante nu te dereglezi, nu ai nici reactii secundare.
    Poti incerca sa iei asa: capsule de napraznic , cate 4 capsule de 3 ori pe zi, extract de mladite de zmeur (30 de picaturi puse in putina apa, de 3 ori/zi) si 2 cani de infuzie de cretisoara (1 lingurita de ceai la 250 ml de apa).
    Incearca, nu ai ce pierde, nu te dereglezi, nu ti se intampla nimic. Daca vezi ca scurgerile dispar continua tratamentul asta minim 3 luni, indicat ar fi 6 luni. Daca scurgerile doar se diminueaza atunci du-te la doctor, fa investigatii mai amanuntite. Un homeopat ar fi foarte bun, Monic are dreptate si in privinta asta.
  •  
    • 5 mesaje
    24 Feb 2007, 16:01
    0 0
    Sper sa se rezolve cu ce mi-ai spus tu o sa incerc ,am auzit si eu de mladitele de zmeur.
  •  
    • 231 mesaje
    24 Feb 2007, 19:17
    0 0
    Sticki,ce dr. ai...!!!Cum sa ai ovulatie in a 13-14 a zi,cand tu spui ca ciclul menstrual tine 34-35 de zile??!!Imparte tu la 2, ia cateva zile inainte si cateva dupa si vezi cat iti da.Poate in a 17-18 a zi, dar dupa cum se vede, lipsa de progesteron poate sugera si lipsa ovulatiei, ca foliculul din care se elibereaza ovulul se transforma in corp galben si asta secreta progesteron.Deci, asculta la Monic, e patita cu faze de astea, nu lua anticonceptionale ca te dai peste cap mai rau si cand o sa vrei un bebe sa vezi batai de cap!!!Mergi la un medic super,vezi pe www.infertilitate.ro(tot Monic ne-a informat)si apoi la un homeopat, ca nici progesteronul(chiar natural)nu se ia in orice perioada a lunii,ci dupa ovulatie....pentru asta trebuie monitorizare la ecograf,nu ai de unde sa stii sigur altfel.Cam asta din ce am citit si eu si am inteles de la un OM super destept, si in rest ce-o vrea Dumnezeu.Doamne ajuta!!!