AM PIETRE LA RINICHI

•  
    • 1 mesaje
    23 Feb 2007, 14:47
    0 0
    AJUTATI-MA CUM SA SCAP DE PIETRE LA RINICHI AM FACUT O OPERATIE DAR SAU FACUT IARASI.POATE STITI CEVA TRATAMENTE NATURISTE.MULTUMESC
  •  
    • 767 mesaje
    23 Feb 2007, 15:03
    0 0
    urinex, ceai de mesteacan...
  •  
    • 366 mesaje
    23 Feb 2007, 15:42
    0 0
    cura de lamiie,primavara si toamna.o cura cam 5kg.lamii.zeama stoarsa consumata peste zi in ce forma vrei,incepi cu 1zilnic maresti doza cu+1 pana ajungi la 15bc.pe zi apoi scazi la 1 zi de zi.dar stii defapt ce tip de pietrii ai ?nu estew recomandat apa cu dioxid de carbon,nici un fel.sanatate!
  •  
    • 804 mesaje
    23 Feb 2007, 16:15
    0 0
    Am avut ..stiu prin ce treci ..si crize si tot

Ceai de coada soricelului si matase de porumb (de la plafar) . Fara zahar, in loc de apa . Iti recomand sa-ti faci ceai doar pt ziua respectiva pt ca daca il lasi pt mai multi timp are gust ingrozitor . Daca ai dureri, eu am supravietuit cu Nospa (e si pt dureri menstruale, dar si pt asta) .

Eu in paralel am luat si urinex (3/zi - prescrise de medic). Tratamentul a durat 5 luni .

Oricum partea cu ceaiurile ..va fi de durata .. cateva luni bune ..
  •  
    • 4 mesaje
    23 Feb 2007, 17:18
    0 0
    Exista un medicament naturist RENALOF,pentru care se face comanda in farmacii naturiste; e cam scump 2,8 milioane (90 pastile-tratament pt. o luna), dar e f. bun! Cauta pe net!
  •  
    • 533 mesaje
    23 Feb 2007, 18:22
    0 0
    In cazul unei pietre de natura oxalica este total interzisa cura cu lamai,in general citricele gen lamai,portocale,mandarine.Mai intai analize sa vezi natura ei si apoi o dieta corespunzatoare tipului de piatra.
    Eu de ani de zile convietuiesc cu ele.Si tot de atita timp baut ceaiuri:cozi de cirese/visine, coada calului, matase de porumb, mesteacan, ienupar,cimbrisor,flori de soc, trei frati patati.
    In acelasi timp in momentele cu dureri iau picaturi RENALEX tot pe baza naturala.Pe asta il gasesti si in farmacii si in plafaruri!
  •  
    • 218 mesaje
    8 Mar 2007, 01:31
    0 0
    asa e.sunt contraindicate citricele caci au vitamina C,iar acesta in exces poate determina precipitarea calciului.insa poti incerca ceaiurile care apar aici,caci depinde de organism si natura pietricelelor.insa dupa ce le elimini sa ai grija sa bei 2 litri lichid zilnic(caci asa impiedici depunere calciului,rinichiul fiind obisnuit deja cu acest lucru)dar evita bauturile acidulate.ele predispun la piatra la rinichi.
  •  
    • 8 mesaje
    29 Mar 2007, 10:21
    3 0
    eu am avut 2 pietre una de 7 si una de 14 mm
    M-am internat la spitalul CF2 si le-au spart cu ultrasunete ( am scapat de operatie) cea mica din prima si cea mare a necesitat 2 spargeri...pe urma am luat Cistenal si muulta apa si le-am eliminat