Fibrom uterin

•  
    • 291 mesaje
    4 Sep 2003, 12:53
    0 0
    Stie cineva care este tratamentul pentru aceasta afectiune?
  •  
    • 562 mesaje
    4 Sep 2003, 13:11
    0 0
    Eu am auzit ca sunt de mai multe feluri. Unele se opereaza, altele nu.Dar oricum trebuie sa consulti ginecologul.Sunt convinsa ca iti va spune ce ai de facut. Numai bine
  •  
    • 291 mesaje
    4 Sep 2003, 13:15
    0 0
    Merci pentru raspuns,am fost la ecograf,e destul de mare,urmeaza ginecologul.
  •  
    • 636 mesaje
    5 Sep 2003, 12:02
    0 0
    Dificila, sa auzim ca esti bine! Mult curaj!
  •  
    • 562 mesaje
    5 Sep 2003, 12:13
    0 0
    Draguta sa ne dai vesti! A avut si mama asa ceva dar nu a necesitat operatie. Daca totusi va fi cazul sa nu te sperii sa ai curaj. Sanatate
  •  
    • 29 mesaje
    12 Sep 2003, 13:20
    0 0
    draga mea (sper ca pot sa-ti spun asa),
    sunt o noua membra a clubului, si pot sa-ti spun ca si eu am aceeasi problema ca si tine. Nu dispera, eu fac un tratament naturist , si deja simt o ameliorare.Al meu are 7-8 cm, cam mare mi s-a spus , dar cu tratamentele medicului ginecolog m-am ales cu disparitia menstruatiei, dureri de cap, si kg peste normal.Am luat adresa prof.univ.Liciu Valentina din formula as si vreau sa-ti spun ca mi-e bine. Daca vrei sa stii mai multe ma poti suna la telefon 047/323629 dupa ora 16 . Eu nu am vrut operatie(desi mi s-a propus fara sa am hemoragie)
    multa sanatate si fruntea sus!
  •  
    • 291 mesaje
    15 Sep 2003, 08:29
    0 0
    Merci mult vmina.Am facut tratament injectabil cu oxa si canam. am fost in c.m. urmeaza ginecologul dar e lunga lista la programari.Eu ma simt bine,incerc sa te sin.Numai bine.Si bine ai venit pe eva.
  •  
    • 296 mesaje
    16 Sep 2003, 11:37
    0 0
    hop si io;
    mama mea a avut un fibrom cat o nuca, trebuia operata, ii era frica, avea in jur de 40 ani atunci; cum crezi ca scapat de el fara operatie? a mers la bioenergoterapeut, nu mai stiu cum il cheama, oricum e cunoscut acum, si dupa cateva sedinte, culmea cateva la telefon, a trimis-o la control la doctor; stupoare, nici macar o urma de fibrom; si de atunci nu a mai avut probleme; dupa asta a avut pietre la rinichi; si de ele a scapat la fel;
    n-ai ce pierde, asculta-ma pe mine si incearca, nu-s prostii;
    iti doresc multa sanatate
  •  
    • 291 mesaje
    16 Sep 2003, 12:03
    0 0
    Merci mult,stiu ca prin energoterapie se rezolva multe,am o experienta de acest gen,dar uitasem.Cunosc un tip,e bun,de-as mai avea nr. lui de telefon...inca o data multumiri.
  •  
    • 296 mesaje
    16 Sep 2003, 14:43
    0 0
    daca nu gasesti numarul de telefon al tipului pe care il cunosti, iti dau eu 2 - 3 nr. de tel. sa incerci si la altcineva; sanatate
  •  
    • 1 mesaje
    16 Sep 2003, 14:53
    0 0
    a venit mos craciun!
  •  
    • 291 mesaje
    16 Sep 2003, 15:47
    0 0
    Andreea,merci,iti spun maine.
  •  
    • 27 mesaje
    2 Oct 2003, 12:28
    0 0
    Sper ca n-a ajuns prea tarziu raspunsul. O colega de serviciu are fibrom uterin operabil si nu a vrut.
    S-a dus la Ivesti Judet Galati la un naturist Mihu Nicu si i-a dat tratament cu ceaiuri, sirop si creme unguente, regim. Se simte foarte bine. Iti recomand.
  •  
    • 291 mesaje
    3 Oct 2003, 14:38
    0 0
    Merci Nineta.Am ne-rezolvat-o cu ginecologu" si acum sint pe tratament naturist si e bine.
  •  
    • 25 mesaje
    13 Nov 2003, 16:34
    0 0
    Dragi Eve,
    Am lansat anul acesta un subiect la capitolul "familie" care se intitula "O femeie adevarata". Era vorba despre mama mea si drept sa va spun, multe eve au raspuns mesajului meu cu sfaturi si ganduri frumoase. Azi, insa, aflu de la aceeasi fiinta minunata ca in urma unui control ginecologic a aflat ca are un fibrom de marimea...pumnului unui barbat "muncitor" (sunt spusele doctorului). Ce sa fac? Cum sa o ajut? Mama mi-a spus ca trebuie sa fie operata, cel mai tarziu dupa sarbatorile de iarna. Mi-e teama. Tare mi-e teama. Care o fi probabilitatea ca si cancerul sa se fi "cuibarit" acolo? Doamne, Fereste!