Tratament pentru lindini

•  
    • 54 mesaje
    4 Iul 2016, 01:50
    0 0
    Stie cineva un tratament care te ajuta sa scapi de lindini cat mai repede?Fiica mea a luat de la o colega de a ei.I-am cumparat Paranix,la spusele farmacistei,insa niciun rezultat momentan.Daca stiti ceva eficient impotriva acestora,nu ezitați sa-mi raspundeti,va rog.
  •  
    • 137 mesaje
    4 Iul 2016, 11:28
    0 0
    Buna ziua,

Un articol util:

http://www.eva.ro/frumusete/coafuri/paduchii-si-pediculoza-articol-16656.html
  •  
    • 2 mesaje
    4 Iul 2016, 20:46
    0 0
    Buna. Pe mine mama m-a frectionat cu gaz lichid (se gaseste in benzinarii). O metoda mai neobisnuita, dar care la mine a dat roade atunci cand eram mica si m-am molipsit si eu cu asa ceva. Nu e daunator, si bunicile mele si parintii si eu am folosit acest gaz, nu numai pentru asta, ci si pentru tratamentul parului. La plafar exista tratamente pentru par pe baza de gaz, deci il puteti folosi fara griji. O zi frumoasa.
  •  
    • 54 mesaje
    6 Iul 2016, 02:16
    1 0
    admin.forum said:Buna ziua,

Un articol util:

http://www.eva.ro/frumusete/coafuri/paduchii-si-pediculoza-articol-16656.html

Multumesc! 

•  
    • 54 mesaje
    6 Iul 2016, 02:18
    0 0
    ms2000 said:Buna. Pe mine mama m-a frectionat cu gaz lichid (se gaseste in benzinarii). O metoda mai neobisnuita, dar care la mine a dat roade atunci cand eram mica si m-am molipsit si eu cu asa ceva. Nu e daunator, si bunicile mele si parintii si eu am folosit acest gaz, nu numai pentru asta, ci si pentru tratamentul parului. La plafar exista tratamente pentru par pe baza de gaz, deci il puteti folosi fara griji. O zi frumoasa.

Si cat timp trebuie lasat sa actioneze?

•  
    • 10065 mesaje
    6 Iul 2016, 11:37
    0 0
    Vreo juma de ora .

Si piaptanu' minune.

•  
    • 54 mesaje
    11 Iul 2016, 01:10
    0 0
    ViktorC said:Vreo juma de ora .