Pareri despre nutritionisti

•  
    • 20 mesaje
    30 Iun 2016, 16:27
    0 0
    Buna!

Am auzit tot felul de pareri de la mai multe persoane care merg la nutritionist. Unii sunt foarte multumiti, altii spun ca dau banii degeaba. Ce parere aveti? Aveti recomandari de nutritionisti?
    Am nevoie sa slabesc sanatos, dar tot cad in capcane si, din cate am auzit, un nutritionist m-ar ajuta sa imi ating scopul.

Multumesc!

•  
    • 17 mesaje
    30 Iun 2016, 16:39
    0 0
    Ileana, eu cred ca cea mai buna solutie este un nutritionist. Te poate indruma cel mai bine, in loc sa stai si sa cauti diverse informatii (nu stii daca sunt sigure sau nu), mergi la sursa sigura. Eu am slabit 10 kg cu dna Luminita Florea (Centrul Provita). Am avut mai multe sedinte in care am facut analize, a ajuns sa imi cunoasca preferintele alimentare, nivelul de acitivitate si mi-a facut un plan de bataie personalizat care m-a ajutat, foarte important, sa imi schimb stilul de viata. Nu a fost o dieta ci, mai degraba, o educare in acest sens. Eu ti-o recomand clar. Daca vrem ca lucrurile sa se schimbe, trebuie sa schimbam ceva la modul in care facem lucrurile, nu? Tine-ne la curent!