Chist ovarian
-
29 Iun 2016, 00:430 0Buna , Evelor !
Am 22 ani..As dori si eu sa aflu pareri sau experientele altor femei legat de problema mea..
In urma cu un an de zile dupa un control ginecologic mi s-a spus ca am un chist pe ovarul drept de vreo 3,5 - 4 cm am urmat tratament de doua ori dar tot ce fac este sa-l tin sub control cat sunt sub tratament ..nu am dureri sau alte simptome insa singurele mele neplaceri ca sa zic asa sunt acelea ca imi deregleaza menstruatia si nu reusesc deloc sa raman insarcinata .Medicul ginecolog mi-a spus sa incercam si cu un tratament cu anticonceptionale pentru reglarea menstruatiei iar apoi sa incerc iar sa raman insarcinata..insa parca totusi as merge si la un medic endocrinolog pentru ca in afara de acel chist mai am mici probleme care ma duc cu gandul la ceva dereglari hormonale destul de grave..
Ce parere aveti s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie ?? Este posibil ca in urma unui control endocrinologic si ulterior urmarea unui tratament prescris de un astfel de medic sa reusesc sa elimin chistul si sa raman insarcinata ?? Poate sa fie si o cauza hormonala ?? La controlul gincologic in afara de acel chist nu mi s-a spus de alte probleme ..
Va multumesc si sper sa primesc raspunsurile voastre!!
-
11 Iul 2016, 22:53Buna! incearca sa ceri si o alta parere unui alt medic sa vezi ce ti spune. in cazul in care primesti acelasi raspuns atunci fa ce ti spune si cere si o trimitere la endocrinologie pt un set de analize si un consult.
Multa bafta!