infertilitate tubara
-
22 Feb 2007, 16:330 0stiti ce tratament exista pentru infertilitate tubara si daca da rezultate ....adica daca se poate desfunda macar un a din trompe si sa poti sa ramai insarcinata?
-
23 Feb 2007, 00:45infertilitate tubara apare atunci cind trompele nu functioneaza,rupte,infundate sau nu exista.Cu o singura trompa poti ramine insarcinata.Daca amindoua sunt infundate,se poate face o interventie chirurgicala dar sansele de reusita sunt mici 20%,sau fertilizare in vitro unde sansele depind de la individ la individ cu o medie de 50% asta in Sua
-
23 Feb 2007, 00:52neparat tr sa faci un ultrasunet,ecograf,etc,sa fi sigura la cit e ceasul,ca in cazul meu am aflat numai la 30 de ani ca am probleme si am fost de nenumarate ori la ginecolog,este un test in care se introduce un lichid pe trompe, atunci pot sa vada cit de departe lichidul inainteza ,si totodata se pot si desfunda cazuri f rare ,poate 1 la o 1000,este destul de dureros ,daca o sa faci sa ceri anestezie.
-
23 Feb 2007, 09:47am facut si histero si acum fac instilatii ...cine stie poate o sa dea rezultate