Probleme cu transpirația...

•  
    • 17 mesaje
    19 Mai 2016, 17:44
    0 0
    Buna... Am o problema de ceva timp cu transpirația la sub Brat .... Nu transpir foarte mult dar eman un miros foarte neplăcut. Ma spăl de multe ori pe zi folosesc deodorant dar degeaba. Si app de, deodorante am încercat de toate de la cel mai ieftin pana la cel mai scump nici unul nu isi face efectul. Durează cam 3-4 zile chipurile efectul si dupa revine mirosul...nu fac efort nu mananc Sărat. Aveti ideie ce sa fac ce sa incerc ? E putin neplăcut...multumesc
  •  
    • 12204 mesaje
    19 Mai 2016, 19:43
    0 0
    pink.piti said:Buna... Am o problema de ceva timp cu transpirația la sub Brat .... Nu transpir foarte mult dar eman un miros foarte neplăcut. Ma spăl de multe ori pe zi folosesc deodorant dar degeaba. Si app de, deodorante am încercat de toate de la cel mai ieftin pana la cel mai scump nici unul nu isi face efectul. Durează cam 3-4 zile chipurile efectul si dupa revine mirosul...nu fac efort nu mananc Sărat. Aveti ideie ce sa fac ce sa incerc ? E putin neplăcut...multumesc

Fa o cura de detoxifiere a organizmului si bea ceai de salvie , in loc de deodorantele cu alcool foloseste apa cu bicarbonat si apoi clatesti si dai cu piatra de alaun ....