Despre candida si transmiterea ei

•  
    • 1 mesaje
    25 Apr 2016, 18:06
    0 0
    Buna ziua Va rog să mă ajutați intr-o problema. Am o relație extraconjugală și din păcate după fiecare contact sexual cu el eu fac candida. Am făcut tratament amândoi și a fost ok o perioadă. Fază e ca sotia lui nu are niciun simptom de candida ....deși el are. Va rog , dacă se poate să mă lămuriți cum e posibil ca ea nu aibă nimic, iar eu da. Mulțumesc
  •  
    • 7959 mesaje
    25 Apr 2016, 18:33
    2 0
    2009.c said:Buna ziua Va rog să mă ajutați intr-o problema. Am o relație extraconjugală și din păcate după fiecare contact sexual cu el eu fac candida. Am făcut tratament amândoi și a fost ok o perioadă. Fază e ca sotia lui nu are niciun simptom de candida ....deși el are. Va rog , dacă se poate să mă lămuriți cum e posibil ca ea nu aibă nimic, iar eu da. Mulțumesc

Are nevasta desteapta! Ea stie ca barbatu-su e futalau de neoprit si-i pune caciulita.  Nu-l refuza, dar se protejeaza femeia. La cate fufe ati fi pe capul nesatulului, nu merita sa-si strice ea caminul si nici sa se imbolnaveasca pentru voi toate .......! !

Acest mesaj a fost editat de către admin.forum: 26 Apr 2016, 10:16
  •  
    • 7 mesaje
    26 Apr 2016, 02:07
    1 0
    E imuna la BTS!
  •  
    • 7959 mesaje
    26 Apr 2016, 07:18
    0 0
    cristi_dufresne said:E imuna la BTS!

Tare asta!  

•  
    • 7959 mesaje
    26 Apr 2016, 10:33
    0 0
    White_Storm said:
    2009.c said:Buna ziua Va rog să mă ajutați intr-o problema. Am o relație extraconjugală și din păcate după fiecare contact sexual cu el eu fac candida. Am făcut tratament amândoi și a fost ok o perioadă. Fază e ca sotia lui nu are niciun simptom de candida ....deși el are. Va rog , dacă se poate să mă lămuriți cum e posibil ca ea nu aibă nimic, iar eu da. Mulțumesc

Are nevasta desteapta! Ea stie ca barbatu-su e futalau de neoprit si-i pune caciulita.  Nu-l refuza, dar se protejeaza femeia. La cate fufe ati fi pe capul nesatulului, nu merita sa-si strice ea caminul si nici sa se imbolnaveasca pentru voi toate .......! !

Bre admine, corectasi "c---ele" si uitasi "futalaul"!
    Am zis eu sa facem fifty-fifty, da' tu nu si nu.