Fara menstruatie de un an!!!!!!!
-
13 Apr 2016, 14:230 0Buna tuturor! Am nevoie de cat mai multe sfaturi! In urma cu aproximativ 8-9 luni a incetat sa-mi mai vina menstruatia. La inceput am crezut ca sunt gravida. Am facut nenumarate teste de sarcina. Toate iesind negative. Am fost in Romania la control unde mi-a spus ca am ovar polichistic, deci chisturi pe ovar. Mi-a dat sa i-au anticonceptionale pe care nici in ziua de azi nu le-am luat, deoarece cand am ajuns acasa imi venise menstruatia in cel mai serios mod posibil. Am crezut ca nu voi mai avea aceeasi problema. In schimb dupa 2 luni in care menstruatia nu mai venea , am inceput sa fac teste de sarcina, toate avand o singura liniuta. Pentru ca am plecat din tara, am mers acum 2 luni la un alt medic. Acesta mi-a spus ca nu e nimic in neregula, dar totusi sa fac un test de sange. Rezultatele testului de sange au iesit normale. In schimb mi-a spus sa revin peste o luna... Sa incerc sa mananc mai echilibrat si poate sa mai slabesc putin pt ca sunt supraponderala. Urmeaza sa merg la sfarsitul lunii din nou la control. Mentionez ca am 20 de ani. Viata sexuala activa cu un singur partener. Am fcaut teste pe clamidya si alte boli cu transmisie sexuala si au iesit negative. Am facut un ecograf doar in Romania, aici in Danemarca nu am facut, urmeaza sa-i spun medicului ca vreau sa fac unul, da va dura mai mult de o luna pana voi fi programata.Dupa ce intretin actul sexuala am niste scurgeri maro inchis si foarte urat mirositoare. Mi-e frica sa nu am cancer sau vreo alta boala grava! Imi doresc mult copii! Va rog sa ma ajutati cu orice sfat! Multumesc! O zi placuta!
-
14 Apr 2016, 09:23Ca sa stai linistita fa-ti analiza C A -125 este o analiza de sange care iti arata daca ai sau nu cancer ovarian.
-
18 Apr 2016, 16:46Daca esti din Bucuresti sau ai ocazia sa ajungi mergi la Spitalul Ponderas, Au niste ginecologi exceptionali si mai ales aua aparatura de ultima generatie si experienta in lucrul cu ea (mare lucru in Romania de azi, unde exista aparate, dar doctori calificati pentru ea, de cele mai multe ori, nu). Acolo vei gasi si un diagnostic si un tratament in cel mai scurt timp plus expilcatii amanuntite la toate intrebarile tale. Eu personal am fost pacienta doamnei doctor Anghelache, dar mai sunt inca vreo 2 foarte buni (doctorul Turcu, daca nu te deranjeaza ca e barbat sa doctorita Muraru, parca, la care merge sora-mea). Vezi ca au un site cu toate informatiile: www.ponderas.ro