Slabesc incontinuu

•  
    • 2 mesaje
    8 Apr 2016, 00:03
    1 0
    Bună, am nevoie de un sfat.
    Am 20 de ani, înălțimea 155 și greutatea ~ 39 kg (viariază)
    Ultima perioada, mai bine zis ultimii 3 ani slăbesc într-una. Țin să menționez că am avut probleme cu menstruația(am fost diagnosticată cu amenoreea secundara), însă acum s-a regulat...( deși ...incepe la aproape 40 de zile nu la 28 cum începea deobicei)
    M-am adresat la endocrinolog, la ginecolog, (ce-i drept cu problema menstruatiei) și am facut un șir de analize care au ieșit bine, în normă.
    Am consultat și un gastrolog, am facut fibrogastroscopia , și mi s-a zis ca stomacul este sănatos, au găsit doar bacteria helicobacter pozitiva.
    Totuși, trebuie să existe o cauza a slăbirii mele..
    Eu slăbesc in continuu, am ajuns sa fiu mai slaba ca la 14 ani. Nu mănînc puțin, dar tot mai des apare greața. Și un alt simptom care mă deranjează ultima perioada sunt stările depresive, foarte dese si inense.Acum un an in urma, am reusit sa ma îngraș pînă la 46 kg, ca motiv consider că ar fi tratamentul cu yaz anticoncepcionale (pentru reglarea menstruatiei). Însă mai primisem și inainte și nu mă îngrașasem. Nu știu pe cît de important este ,însă viața sexuală nu mi-am început-o.
    Îndrumați-mă, vă rog, ce ar trebui să fac.
    Vă mulțumesc mult!
  •  
    • 1889 mesaje
    8 Apr 2016, 09:47
    0 0
    As vrea si eu metabolismul asta!
  •  
    • 137 mesaje
    8 Apr 2016, 10:34
    0 0
    Pare o problema destul de grava, ai incercat sa consulti si un medic nutritionist? Probabil ca nu asimilezi toate vitaminele, proteinele si mineralele de care corpul tau are nevoie. Si ce fel de analize ai facut? Inclusiv de sange? In aceasta situatie iti recomand sa apelezi la sfaturile unui medic. Sanatate!
  •  
    • 2 mesaje
    8 Apr 2016, 21:15
    0 0
    admin.forum said:Pare o problema destul de grava, ai incercat sa consulti si un medic nutritionist? Probabil ca nu asimilezi toate vitaminele, proteinele si mineralele de care corpul tau are nevoie. Si ce fel de analize ai facut? Inclusiv de sange? In aceasta situatie iti recomand sa apelezi la sfaturile unui medic. Sanatate!

da si de singe
    am inceput de la analiza generala, marcherii pentru hepatite, o multime de hormoni , tomografie craniana, uzi la glanda tiroida, doppler venos, si altele..., deci, spectrul analizelor e marisor, si am fost la medici..ei nu au zis nimic concret.
    Mi se recomandase sa consult inca odata un neurolog, dar am sa consult si un nutritionist. Mutumesc de sfat.