antena parabolica - radiatii?
-
21 Feb 2007, 11:090 0Fetelor, stiti cumva, antenele parabolice, acelea care se fixeaza pe peretii blocurilor, sunt daunatoare sanatatii, cu alte cuvinte radiaza, ca telefoanele mobile? Vecinii de la parter au montat pe peretele exterior al garsonierei noastre (stam la etajul 1) o antena parabolica Digi Tv, chiar la nivelul capului cand stai in picioare. Am vorbit cu ei, dar nu vor sa o ridice pe bloc, iar proprietara noastra, care are dreptul sa faca plangere (pt. ca noi suntem doar chiriasi) nu prea e interesata. Pe mine am obsedeaza gandul ca ne iradiaza antena asta zi si noapte. Ce pot face, ce ma sfatuiti?
-
21 Feb 2007, 11:58Sincer eu am parabolica a mea personala pusa pe balcon de 5 ani si nu am simtit nimic negativ.
Cat despre pusul pe bloc normal ca nu-i convine vecinului pentru ca ii trebuie foarte mult cablu, o poate fura cineva, i se poate strica o piesa numita macara care poate ajunge si pana la 1.000 eur schimbarea iei( depinde demodel ), ii trebuie o anumita pozitie sa vada anumite programe ...etc
Lasa-i sa o tina ca nu-ti face nimic, si inca ceva la mobil ai renuntat din cauza radiatilor ? -
22 Feb 2007, 16:09Din cate stiu eu antenele parabolice pentru televiziune capteaza semnalul tv, deci nu emit radiatii.
Daca era antena pt. telefoane mobile sau mai stiu eu ce altceva, atunci ar fi putut fi probleme, dar asa...?