La cati ani ati avut prima sarcina?
-
0 0Da, la cati ani ati avut prima sarcina? Eu prima sarcina am avut-o la 32 si jumatate, dar din pacate am pierdut-o...Ma ingrozeste gandul ca istoria se poate repeta, iar varsta nu prea imi permite...Ma consolez cu ideea ca nu varsta biologica este cea care conteaza, ci aceea spirituala, desi...
-
Remaliss, stiu prin ce ai trecut de la "gravidute", si imi pare ffff rau, dar trebuie sa faci tot efortul sa gandesti pozitiv. Stiu ca e usor de zis si ffff greu de facut, dar trebuie sa reuseti. Nu-ti pot impartasi din experienta mea, pt ca eu ma numar printre norocoasele care au ramas insarcinate exact cand au vrut si am dus sarcina la bun sfarsit fara probleme, dar daca mai intra pe aici Cecy, o sa-ti povesteasca mai multe, ea a ramas insarcinata la 37 de ani si are o minune de fetita, asa ca nu pune raul in fata, cel putin incearca, ok?
Te pup si tot binele din lume ti-l doresc! -
Rorox, iti multumesc din suflet pentru incurajari! Sunt tare debusolata dupa trista experienta...Nu vreau sa devin paranoica din acest motiv, dar stau cu frica in mine pentru viitoarea sarcina.Mi-e teribil de groaza! Stiu, au trecut multe fete printr-o astfel de situatie, dar parca atunci cand experimentezi pe propria piele e ...fara cuvinte!
Waw, la 37 de ani? Ce grozav! Am dorit sa fiu o mama tanara, dar acum doresc "doar" sa fiu mama! -
buna,eu zic sa stai linistita,nu trebuie sa ai neaparat sa ai o anumita varsta sa poti ramane insarcinata,spre ex sefa mea a nascut o scumpete de copil la 45 de ani,acum baietelul are 3 ani si sanatos si este unicul copil,aici in tara in care locuiesc eu spre ex femeile(nu toate,dar majoritatea)fac copii dupa 40 de ani,la ele pe primul plan e cariera,asa ca eu zic sa stai linistita ca bunul D-zeu te va ajuta sa faci un copil frumos si sanatos indiferent de varsta pe care o ai si de problemele pe care le-ai avut.
-
tu incearca sa nu te mai ingrijorezi cu aceeasta problema si sa nu te mai gandesti la ce e rau,pune binele in fata si bine va fi,asa ma invata mama mea pe mine si pot sa-ti spun ca imi merge bine,e drept mai vine si umbra,dar soarele nu intarzie sa apara,asa ca priveste mai bine spre lumina si o sa ai parte de ea
-
la 30 de ani este ok sa ai un copil,pentru cele care fac tratament pot intarzia,doar se ocupa de chestia asta.Dar o femeie sanatoasa,ma rog,fara probleme, de ce sa faca un copil la 45 de ani?Totusi mi se pare f exagerat.La 55-60 de ani mai poate face fata unui adolescent?La 65 de ani sa ai copil de 20?mi se pare complet deplasat.
-
am o cunostinta care s-a casatorit la 35 de ani si a facut copil la 36 si e sanatos !
Cumnata prietenei mele a nascut primul baietel la 37 si acum la 39 are o minune de fetita! Ambele naturale!
eu am implinit 28 de ani si sper la anul sa fac si eu unul(dupa nunta)......si sa fie sanatos!
Multa sanatate si bebei frumosi fetelor va doresc! -
fiecare isi evalueaza situatia in functie de prioritatile sale, dar eu cred ca cel mai bine e sa ai copiii la tinerete, chiar prima tinerete. atunci organismul functioneaza la capacitate maxima, esti si tu un copil care creste in acelasi timp cu proprii copii, ai parintii inca tineri si , eventual, te pot ajuta. si dupa ce ai terminat cu treaba asta, te poti ocupa linistita de cariera, fara sa tot amani momentul in care vei deveni mama din cauza unei alte oportunitati legata de job, de posibilitatea de-a avansa...dar asta-i parerea mea!
-
Scandurica ai perfecta dreptate. Eu am nascut la 29 o fetita pe care speram sa nu o mai am niciodata, pentru ca in prima tinerete - cum spui tu nu am ramas insarcinata nici dupa tratament si ma impacasem cu gandul ca nu voi avea copii. Singura consolare a mea (sa zic asa) era ca mi-am zis "daca D-zeu considera ca sunt demna sa am un copil mi-l va da cand va considera el de cuviinta". Si uite ca D-zeu a vrut sa am acest copil cu toate ca am RH neg (si nu am stiut decat cand mi-am facut analizezele si eram in 4 luni) si inca ceva de care incerc sa nu imi mai amintesc de era sa imi pierd copilul. Si consider si voi considera toata viata ca D-zeu a vrut sa am copil si sa se nasca.