Am invins candidoza!!!!
-
22 Feb 2016, 21:151 0Buna!
Am avut candidoza ani de zile si nu reuseam sa scap de ea nicicum dar,in sfarsit am reusit si vreau sa va impartasesc cu voi experienta mea pentru ca cred ca v-ar putea ajuta.
Asa cum am spus am suferit ani de zile de candidoza vaginala,am luat tratamente peste tratamente,inclusiv ovule naturiste,ceaiuri si nimic,imi ameliorau simptomele si cam atat,citeam zilnic pe internet sfaturi si fel si fel de tratamente,la fel nimic,pana cand cum tot citeam eu pe internet am tot vazut ca spuneau de usturoi ca este un puternic antifungic si antiseptic am zis sa incerc. Timp de o luna am luat zilnic dimineata pe stomac un graunte de usturoi (il luam de obicei cu chefir pentru ca ma ardea foarte tare la stomac) si de 3-4 ori pe saptamana imi umpleam cada cu apa si imi puneam sare de mare si bicarbonat de sodiu si stateam cam jumtate de ora. Au trecut vreo 4 luni de zile si nu mai am nimic. Daca doriti sa incercati,sper sincer sa va ajute si sa aveti acelasi rezultat ca si mine :) -
25 Feb 2016, 07:09
Dianna.M said:Buna!
Am avut candidoza ani de zile si nu reuseam sa scap de ea nicicum dar,in sfarsit am reusit si vreau sa va impartasesc cu voi experienta mea pentru ca cred ca v-ar putea ajuta.
Asa cum am spus am suferit ani de zile de candidoza vaginala,am luat tratamente peste tratamente,inclusiv ovule naturiste,ceaiuri si nimic,imi ameliorau simptomele si cam atat,citeam zilnic pe internet sfaturi si fel si fel de tratamente,la fel nimic,pana cand cum tot citeam eu pe internet am tot vazut ca spuneau de usturoi ca este un puternic antifungic si antiseptic am zis sa incerc. Timp de o luna am luat zilnic dimineata pe stomac un graunte de usturoi (il luam de obicei cu chefir pentru ca ma ardea foarte tare la stomac) si de 3-4 ori pe saptamana imi umpleam cada cu apa si imi puneam sare de mare si bicarbonat de sodiu si stateam cam jumtate de ora. Au trecut vreo 4 luni de zile si nu mai am nimic. Daca doriti sa incercati,sper sincer sa va ajute si sa aveti acelasi rezultat ca si mine
De fapt, chefirul te-a scapat de candida!
Este arhicunsocut ca, chefirul contine acidofilus bifidus, adica bacterii bune care omoara candida.
Acelasi rezultata il obtii daca iei chefir pe stomacul gol de 2-3 ori pe zi, la nevoie chiar se poate introduce vaginal un tampon imbibat cu chefir. Treptat-treptat, bacteriile bune preaiu controlul si candida dispare. tratamentul este de 1-6 luni, depinzad de gravitatea infectiei cu candida.