scimbare cristalin
-
0 0ma intereseaza acelasi lucru ca si la miopie, deoarece este mai urgenta operatia mamei mele de schimbare de cristalin, fiindca deja nu mai vede cu un ochi si macar sa-l salvam pe cel de-al doilea.Va multumesc
-
Buna
ce anume te intereseaza ?
si eu urmeaza sa ma operez de cristalin peste 3 luni am fost la o clinica f buna , Oculus se numeste Dr Moraru este un medic f bun
Operatia costa cam mult , tu ai fost cu mama ta la doctor ?
Nu stiu ce sanse are daca deja nu mai vede , ar tb sa consulti un medic ti-l recomand pe Dr Moraru -
operatia de schimbare de cristalin se face in max 10min, nu e grea si se obtin rezultate f bune. acum depinde si de diagnostic, dar operatia cauzata de cataracta de varsta nu ridica pb. daca nu vrei la oculus, care e intr-adevar cam scump,obtine trimitere ptr spitalul lahovari si sunt o multime de dr buni care opereaza zilnic zeci de cazuri. daca se opereaza la un spital de stat poate beneficia si de subventie, prin casa de sanatate, ptr procurarea cristalinului, care e destul de scump.
-
Ma intrebi cumva daca am miopie ?
Da , de fapt am Asigmatism , asa m-am nascut din pacate , si nimeni pana la varsta asta nu a fost in stare sa imi zica ca eu asa m-am nascut de fapt , decat la clinica Oculus am aflat asta
Urmeaza sa ma oprez peste 3 luni , am dat comanda de lentile torice in olanda
Abi astept si imi este f frica
sper sa imi reuseasca operatia -
MIchelle incearca la Oculus
Nu te costa nimik sa incerci sa vezi ce spune doctorul , pe mine ma costa operatia 80 milioane , o suma f mare , dar am numai 23 ani si nu vreau sa mai astept nici o secunda , banii se fac nu ne fac ei pe noi
Multa sanatate mamei tale si sper sa fie ok si sa se opereze